Yemez hocam yemez. Şu nedenden yemez yunanistan abd ve israil destekli bu açıkça belli adamlar f16 ile üzerimizde turladılar yetmedi mangal yaptilar yetmedi gelde al dediler???
Hani güçlü TÜRKİYEYDİK NE OLDU????
Afrin meselesine gelince afrin 2 boyutlu 1.si seçim öncesi millet gazlama 2.si çok çok afedersiniz yaptıkları pisligi temizlemek. Suriyeye en başindan karişmamaliydik. Esadı devirmek ugruna herkese destek verdiler Abdnin yaninda durdular ne oldu sonra ucu bize dokundu.
Haaaa milliyetçi duygulari kabaran kardeşlerime de bir lafım var. Bakın dostlarım sizinle zıt düşünüyor olabiliriz ben sosyalist olabilirim fakat şunu bilmenizde fayda var başkasının ... ile gerdeğe girilmez. Abdden nato artıkları aldığımız silahlarla abdye kafa tutamayız. KABUL EDİN ESKİ TÜRKİYE YOK!!!O ESKİ BİRLİK BERABERLİK YOK!! O ESKİ GÜC KUDRET YOK!!! ÇÜNKÜ BU ÜLKEDE 1 TANE DAHA ATATÜRK YOK!.
Kendi silahini üretemeyen(şimdi bik bikleyeren cikacaktir bora12 falan geçin bunları) adam füzeyi koydum mu sen hedef alana kadar yok oluyorsun. Bu danışıklı dövüş olayı var bide yahu abdye bir kafa tutuyorlar bir dost oluyorlar anlamadım gitti. Yahu biz sosyalistler şunu da bilmeniz de yarar var ne abd ne rus mandasiyizdir. Sosyalizm bir ülkeye entegre edilecek bir ideoloji değildir. Biz halklarin kardeşçe yaşadiği fakirin zenginin ayaklari altinda ezilmedigi bir dünyanın "HAYALİ" ile mücadele ederiz. Yani putini al trump a vur. Rusya da eski rusya değil putin konumunun ve gecmisinin verdigi gücle emperyalistlige kaydirdi rusyayı.
Her neyse konu dağılmasın. Bir ton asker gitti operasyona hepsi ana kuzusu. Gerekli bir savaş olsa tüm destekleri sunarız ki hala bu gereksiz harekâtta bile askerlerin can kaybi olmamasini umut ediyorum ki mümkün değil 2 3 ay sürecek diyorlar operasyon.
Daha burnumuzun ucundaki adaları alamaz kıçı kırık yunanistana kafa tutamazken abdye karşi duruyormuşçasina afrine gidip gençleri heba etmenin inandıkları dinde dahi yeri yoktur.
Bana sorarsaniz bizi hem içeride hem dişarida çok zor günler bekliyor. Dostlar eskisi gibi 1 2 silah kılıçla savaş yok artık bir füze atıyorsun binlerce insan ölüyor binlercesi sakat kalıyor. Savaş berbat bir şeydir. Ha diyeceksiniz elimiz kolumuz bağli mi duralim. Hayır seçimde gideceksin bu yanliş politakayla ülkeyi yönetenden elini ŞEHİT tabutuna koyup siyaset yapandan hesabini soracaksin.
Yine tekrar etmekte fayda görüyorum. Önümüzdeki 1 2 sene bizi çok çok çok zor günler bekliyor. Hatta bir adım ileriye gideyim. Çok kanlı günler bekliyor. Anlaşılan sıvama aşamasına geçtiler.
Kendi topumuz ucagimiz silahimiz yokken başkasinin araçlari uçaklari ile savaşa gidiyoruz bu nasıl GÜÇLÜ DEVLETTİR ARKADAŞ?
Emperyalist ve faşistlerin zulm edenlerin başı nerede olursa olsun ister abd ister israil ezilmelidir. Fakat bu şekilde değil be kardeşim. Diriliş ertugrul payitaht izleyip gaza gelen bir kitle ile karşi karşiyayiz biraz mantikli düşünün. Savaş duygularla hareket edilecek bir konu değildir. Bunun bize ne yarari olacak bunu bir dusunun. 1 sene sonra abd ile sarmaş dolaş olacaklar o zaman ne diyeceksiniz.
Ahh ahh