tamamen avrupa ile olan ilişkileri düşündük leri icin mudahele olmadigini dusunuyorum ancak bardagi tasirirlarsa mudahele gecikmez ornekleri mevcuz (kardak kayaliklari) bir gece ansizin girdiler ve aldilar.
Avrupa ile ilişkileri düşünmek şimdi mi akıllarina geldi sanıyorsun? Sana basit bir olay anlatayım. Filistin bombalanmadan önce Türkiye israil ile bir anlaşma yaptı ha diyeceksin ne anlaşmasi 30 milyon(yahut milyar) dolarlik bir anlaşmaydi 3 4 gün sonra filistin bombalandi ne dediler???? Benim arap cografyasinda üzüldüğüm nadir ülkelerden biridir filistin çok zulm gördüler ne yapti Türkiye?
Yunan bakan gel de al derken neye güvendiğini sanıyorsun???? Demek ortada bir anlaşma var. Bu açıklamadan sonra 1 tane 1 1 1 1 devlet yetkilisi açıklama yapamadı. Sadece muhalefetten ses çıktı. Geliriz bir gece ansizin aliriz bla bla bla bunlar sadece sözde kalıyor. Afrin olayı bambaşka bir olay inan bana bu operasyon ülke için değil kendi yaptiklari pisligi temizlemek icin yapildi. Umarim işler daha da karişmaz oralarda yoksa arada kim vurduya gideriz. Bilirsin olan hep masum evlatlara olur.