2019 da baskanlik 2021-22-23 türkiyede Irak-Libya-Süriye-Afganistan-Misir -Yemen Gibi olcak .. bunu Amerika 1900 lu yillarin basindan beri planladi ve Son asamaya geldik.. malesef ülke bitti ...üzgünüm beyler ama gercek bu ...ALLAH tan baska kimse bu ülkeyi kurtaramaz.. ALLAH in vaadide acik ve net oldugununa göre ...Türkiyede Faiz,Fuhus,Hirsizlik,Dolandiricilik,Sahtekarli,Sübyancilik her türlü Nane Yiyiliyor...Bügün Türkiyenin yüzde yüzü Faiz bataginda istisnasiz herkes.. ben yemiyorum diyen ciksin 10 bin euro koyuyuor kesinlikle yiyorlar... bunu ben demiyorum bunu resmi kaynaklar acikliyor... bankalar,borsalar,bitcoinler felanda felan ... Malesef gercek bu ..millet televizyondaki dizileri izleyerek kahramanlik pesinde canakkale,abdulhamid han,kutül amere,dirilis ogünler gecti beyler... Artik Kafirlerin Google Earth i var, artik Kafirlerin Iphone ve Ipod denen oyuncaklari var, Artik Kafirlerin Cüzdanlarinizda Tasidiginiz Cipli Kredi Kartlari Var, O kafirlerin Facebooku ,instagrami,twiteri,Whatsup ve youtube si var ... hepinizin telefonu ,ev adresleri,ailesinde kac kisi oldugu ,kimin hangi görüste oldugu,kimin hangi zaaflari var whatsup ta yazistiginiz özel sohbetlerinizden tutun ,facebookta instagramda twiterde youtubede paylastiklarinizin hepsi Amerikanin HDD lerinde kayitli beyler ... Adamlar okadaar akilli sen bilgisayarindan internette bir alis veris yapmak icin googlede ariyorsun ... onlar senin aradigin mala göre reklam cikartiyor...bunu yapan adam yarin savas ciktiginda hepinizi bilgisayar basinda hitlerin kullandigi SARIN Gaziyla yok etmesinide bilir... yada whatsuptan ...yada google erth denen haritadan evine bir bomba birakabilir....teknoloji gelisti beyler ... bir türkiyenin teknolojisi yok birde batan ülkelerin ... gercekler acidir ALLAH vaadinde duracaktir ... türkiyeden sonrada arabistani yikacaklar ... herkes ALLAH a yönelsin Dönüs ancak onadir..Korkunun ecele faydasi yok .. Ülkemizi seviyoruz ama malesef herkes kendi hatalarinin bedelini öder..

Kuranda Helak olan Kavimler (Bu Kavimlere Bakin Neden Helak olmuslar Cok Benzerlik Göreceksiniz Emin Olun ... Ayrica Ortadoguda Yikilan Ülkelere Bakin Onlardada Bizimle ortak Özellikler göreceksiniz...)

Helâk olan kavimler - Nuh Kavmi, Ad Kavmi, İrem, Semud Kavmi, Hicr Ashabı, İbrahim ve Ress Kavimleri, Lut Kavmi (Sodom ve Gomore), Mü’tekife, Medyen Ashabı, Eyke halkı, Firavun, Âl-i Firavun, Haman, Karun, Sebt Ashabı, Tübba Halkı, Karye Ashabı, Uhdud Ashabı, Fil Ashabı, Sebe halkı ve Ebu Lehep’tir.

iyi forumlar