Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

2019 da başkan olarak malum kişi seçilmez ise hala ufakta olsa bir umut olacak. Bu ülke 5 10 sene toparlanamaz o kesin ama malum kişi seçilirse temelli toparlanamaz. Malum kişinin oğlu çikip siz erdogan neslisiniz diyor vay vay vay vay halimize.

Nerdeeeen nereye. Milli kurtuluş mücadelesinde kürdü türkü el ele savaşından galibetinden birbirimizi kırmaya. Ahh ahh son 1 sene seçimde kaybedersek, ülkeyi terk edecegim zaten yurtdisi isini hep aktif tutuyorum.

Payitaht izleyip gaza gelen kitle ülke arabistana mısıra dönünce ne halt yiyeceksiniz merak ediyorum.

Çok geç olacak çok geç.

Milli beraberlik ruhu
KURTULUŞ SAVAŞINDADIR. meydanlarda değil


gecti o günler onu 2013 te yapcaktiniz...Hatirliyormusunuz bilmiyorum eski cumhurbaskani ve eski basbakan.9imiz amerikayla bir anlasma imzalamisti ...ha iste o anlasmada bütün herseyi bitirdi kafirler.. savasla alamadiklarini parayla aldilar ...suan amerikada yargilanan ve türkiyedeki bütün bakan ve yöneticilere trilyonca dolar yediren adami niye yargiliyorlar tehdit ediyorlar ... eger sesini cikarir vermezlerse sonlari saddam ve kaddafi gibi olcak...yok anlasma sadik kalirlarsa kendilerini malezyada ,yada ismini burda zikretmicegim bir yahudi kafirlerinin ülkesinde koruyacaklarina söz vermistir amerika...ayrica bakiniz eski bakanlarimiz hangi ülke vatandasligina gecmistir...egemen bagis kibris vatandasi olmustur...bügün kibrisa baktigimiz zaman yüzde 50 sini zengin yahudiler parsel parsel almislardir neyse bu konu hakkinda fazla konusmak iyi degil...görünen köy klavuz istemez arkadaslar ... en son sunuda sölemeden edemicegim 2015 de almanya isvicreye 25 milyon euro verdi ve isvicre bakalarindaki bütün kanun disi para yatiranlarin listesini aldi.. almanyanin gerekcesi almanyada vergi kaciran büyük para babalari is adamlari idi.. bayern munich baskani dahil comerzbank ve bircok dünya devlerinin vergi kacirmak icin isvicre bankalarinda hesabi vardi...bu arada ne oldu biliyormusunuz...o aldiklari listelerde devletlerin baskanlari milletvekilleri senatörleri de vardi ...yani almanya 1 tasla 360 kus vurdu ...ve söylentilere göre o listede cok acayip bir detay vardi... velihat prensimiz burak in özel otomobil koleksiyonuyla isvec bankalarindaki mal varligiyla ...isvecte birlikte yasadigi bayanin soyu :) neyse iyi forumlar