-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
AR-GE
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba.herhangi bir hosting şirketinden reseller alıp hosting satışı nasıl yapılır? Reseller alıp bir kaç ay sonra site kapatılırsa hosting satışı yaptığınız kişiler bu durumdan nasıl etkilenir ? Ayrıca reseller hosting aldığımız zaman satılan her hosting ve domain için vergi vermemiz gerekiyormu yoksa vergiyi reselleri aldığımız hosting firması üzerinden mi veriyoruz. Sorular biraz fazla oldu ama cevaplarsanız sevinirim..
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim.Kusura bakmayın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Reseller aldığın zaman satış tabiki yapabilirsin fakat öncelikle yer sağlayıcı belgen olması gerekiyor, gün gelir belli bir sayıda müşterin olursa reseller ile karşılayamazsın bu hizmeti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Böyle bir şey düşünüyorsan hiç düşünme bence. Yok merak ettim diyorsan arkadaşlar cevaplamış. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fiber Optik Sonlandırma
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Foruma konu açmaya korkar olduk. Reseller ile ilgili bir şey sorsak hemen reklam, seo ile ilgili bir şey sorsak hemen reklam :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyun59.com
WebUzmani
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reseller aldıgın zaman satiş yapabilirsin ama piyasada cok firma oldugu için müşteriyi nasil bulursun bilmem :) açtigin tüm hesaplar sana aittir bunun için bi vergi v.s ödemezsin aylik yillik nekadar ödüyorsan o ücret üzerinden devam edersin. Aynı zamanda resellerin ücretini zamanında ödemezsen hesabı askıya alırlar bu demektir ki açtigin tüm hesaplarda askıya alınır bi süre sonra silinir :)
ek olarak, konuyu birimi güncelledi bilmiyorum ama üstte görünce yazayim dedim :D