-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar içinden çıkılmaz bir duruma düştüm bu yüzden sohbet havasında sizden yardım istiyorum.
Sorunum;
Arkadaşlar ben akrabam olan bir kıza çok fena aşık oldum bunu kendisi de biliyo ve benden 3 yaş büyük
ve onsuz yapamıyorum resmen onunla 1 gün bile konuşmasam hayatım bana zindan oluyor. nefes dahi alamiyorum.
diyebilirsiniz ki bu aşk değil heves ama emin olun aşk bu.Çok fena seviyorum ama akrabam ve yaşının benden büyük olmasindan dolayı onu kaybetmekten korkuyorum. Sorum şu sizce böyle bir ilişki olabilir mi ? harbi fenayım ya sürekli kafama takıyorum düşün düşün bir yere varamıyorum 😞
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
bende ilk aşkımık hala unutmus deilim bol bol su iç
1 kişi bu mesajı beğendi.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Dışarıdan birisi olsa anlayışla karşılanabilir. Senden büyük birisi olmasıda problem değil. Lakin akrabana nasıl aşık olabiliyorsun? Göz nasıl dönebiliyor böyle nefsine nasıl yenik düşebildin hayret, bence bi an önce bu konuyu kendinde bitir önüne bakmaya özen göster aileni de zor durumda bırakma.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
13 yıldır unutamadım işin zor birde akraba diyorsun ne kadar yakınlık var o da önemli
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Akrabanın yakınlık derecesini bilmiyoruz arkadaşlar ve Anadolu insanı da önce akrabadan başlar kız bakmaya (görücü usulünde) tabii adamın içini bilemeyiz.
Bence akraba olayına takılmadan arkadaşa yardımcı olmaya çalışayım, güç bir durum da Allah yardım etsin.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
akrabalık derecesi ve kızın düşüncesi nedir hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bu kız yetim annesi bu çocukken vefat etmiş ve küçük yaştan beri yurdta büyümüşler. tatillerde görüşürdük işte arada o kadar arasıra bizde de kalırdılar. anneleri vefat ettigi için ablaları ve babası var. ablaları evlenmiş babası da köyde tek basina yaşıyor. ( bu arada ablaları öğrendi benim onu sevdiğimi sadece bana bir kere seninle konusalım bir ara demişlerdi)
akrabalık durumu babamın amcasının kızı oluyor.
kız 20 ben 17 ancak birbirimizi çok güzel tamamlıyoruz. O da seni seviyor mu derseniz evet seviyor. bu arada şunu da eklemek isterim ben bu kıza direk adı ile sesleniyorum yani sanki hiç yaş farkı yokmuş gibi küçüklükten beri böyle herkezde alıştı zaten bu duruma.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim yakın akraban sayılmaz, yaş farkı fazla yok, kız da seni seviyormuş, ailesinin durumu dağınık ve iyi değilmiş. Çok uygun bir durum bence.
Yalnız şöyle ikilem var:
1- Bu senin ergenlik aşkın, gelip geçicidir. Şimdi işi ciddiyete dökmeye çalışırsan ileride pişman olabilirsin. Yada kendisine ümit verirsen ciddi şeyler düşünebilir. Evlilikten bahsediyorum.
2- 18-19 yaş evlenmek için hiç de erken bir yaş değil. Kırsal kesimde halen o yaşlarda evleniyorlar. 20sine gelmeden çocuğun oluyor ve baba çocuk ilişkisi arkadaş gibi yürüyor. Büyük şehirlerde ise bu yaş 32-33e kadar çıkıyor ki çocuğun üniversiteye başlayınca sen çoktan emeklilik yaşına gelmiş oluyorsun. Öyle bir durum da var.
1. sorunu halledebilirsen 2.si kolay. Benim şahsi fikrim ise 18ine gir, evlen gitsin. Efendi, dürüst kız bulmak çok zor bu devirde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aşk mı yani sevgi mi yoksa takıntı mi acaba ?
Bu ikisini ıyi ayırt etmek gerek yoksa sonra pişman olursun da onun için dediydim