lostyazilim
tr.link

Bana yol gösterin yardım edin lütfen !

14 Mesajlar 1.314 Okunma
lstbozum
tr.link

onur0061 onur0061 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** I**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 86 / 77
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar içinden çıkılmaz bir duruma düştüm bu yüzden sohbet havasında sizden yardım istiyorum.

Sorunum;
Arkadaşlar ben akrabam olan bir kıza çok fena aşık oldum bunu kendisi de biliyo ve benden 3 yaş büyük
ve onsuz yapamıyorum resmen onunla 1 gün bile konuşmasam hayatım bana zindan oluyor. nefes dahi alamiyorum.
diyebilirsiniz ki bu aşk değil heves ama emin olun aşk bu.Çok fena seviyorum ama akrabam ve yaşının benden büyük olmasindan dolayı onu kaybetmekten korkuyorum. Sorum şu sizce böyle bir ilişki olabilir mi ? harbi fenayım ya sürekli kafama takıyorum düşün düşün bir yere varamıyorum 😞

wmaraci
reklam

satalker34 satalker34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 294 / 173
  • Ticaret 32, (%94)
bende ilk aşkımık hala unutmus deilim bol bol su iç
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Dışarıdan birisi olsa anlayışla karşılanabilir. Senden büyük birisi olmasıda problem değil. Lakin akrabana nasıl aşık olabiliyorsun? Göz nasıl dönebiliyor böyle nefsine nasıl yenik düşebildin hayret, bence bi an önce bu konuyu kendinde bitir önüne bakmaya özen göster aileni de zor durumda bırakma.
cetvel noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

halitaga halitaga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 840
  • Beğeniler 351 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
13 yıldır unutamadım işin zor birde akraba diyorsun ne kadar yakınlık var o da önemli

imzam yok
wmaraci
wmaraci

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Akrabanın yakınlık derecesini bilmiyoruz arkadaşlar ve Anadolu insanı da önce akrabadan başlar kız bakmaya (görücü usulünde) tabii adamın içini bilemeyiz.

Bence akraba olayına takılmadan arkadaşa yardımcı olmaya çalışayım, güç bir durum da Allah yardım etsin.

kişisel bloğ • tevfik.org

noktapanel noktapanel ben buraya neden çıktım Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 535 / 265
  • Ticaret 19, (%100)
akrabalık derecesi ve kızın düşüncesi nedir hocam?

xLyra xLyra Göründüğü gibi değil.. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 63 / 244
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam aranızda 2-3 yaşın olması bence problem değil. Fou Hocama da katılıyorum. Akrabanızın kızına sevgi beslemeniz biraz ilginç.( Burada ne kadar tavsiye vb. şeylerde bulunursak, söylediklerimizle daima çelişki durumunda olacağız.) Neyse şöylede bir durum var, kız ne dereceden akraban? (1.dereceden akraban diyelim, Örn:" Dayının kızı. Dayının yüzüne bakarken yüzünüz kızarmayacak mı? veya Emanete ihanet gibi konulara girmez mi bu? önce bunları da sorun bence kendinize.) Kızın size olan duyguları ne? Aileniz bu konuda ne diyor? Önce bunların tartışılması lazım..
noktapanel

kişi bu mesajı beğendi.

onur0061 onur0061 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** I**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 86 / 77
  • Ticaret 8, (%100)
bu kız yetim annesi bu çocukken vefat etmiş ve küçük yaştan beri yurdta büyümüşler. tatillerde görüşürdük işte arada o kadar arasıra bizde de kalırdılar. anneleri vefat ettigi için ablaları ve babası var. ablaları evlenmiş babası da köyde tek basina yaşıyor. ( bu arada ablaları öğrendi benim onu sevdiğimi sadece bana bir kere seninle konusalım bir ara demişlerdi)
akrabalık durumu babamın amcasının kızı oluyor.

kız 20 ben 17 ancak birbirimizi çok güzel tamamlıyoruz. O da seni seviyor mu derseniz evet seviyor. bu arada şunu da eklemek isterim ben bu kıza direk adı ile sesleniyorum yani sanki hiç yaş farkı yokmuş gibi küçüklükten beri böyle herkezde alıştı zaten bu duruma.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Kardeşim yakın akraban sayılmaz, yaş farkı fazla yok, kız da seni seviyormuş, ailesinin durumu dağınık ve iyi değilmiş. Çok uygun bir durum bence.

Yalnız şöyle ikilem var:

1- Bu senin ergenlik aşkın, gelip geçicidir. Şimdi işi ciddiyete dökmeye çalışırsan ileride pişman olabilirsin. Yada kendisine ümit verirsen ciddi şeyler düşünebilir. Evlilikten bahsediyorum.

2- 18-19 yaş evlenmek için hiç de erken bir yaş değil. Kırsal kesimde halen o yaşlarda evleniyorlar. 20sine gelmeden çocuğun oluyor ve baba çocuk ilişkisi arkadaş gibi yürüyor. Büyük şehirlerde ise bu yaş 32-33e kadar çıkıyor ki çocuğun üniversiteye başlayınca sen çoktan emeklilik yaşına gelmiş oluyorsun. Öyle bir durum da var.

1. sorunu halledebilirsen 2.si kolay. Benim şahsi fikrim ise 18ine gir, evlen gitsin. Efendi, dürüst kız bulmak çok zor bu devirde.

KonumuzKuran KonumuzKuran Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Aşk mı yani sevgi mi yoksa takıntı mi acaba ?

Bu ikisini ıyi ayırt etmek gerek yoksa sonra pişman olursun da onun için dediydim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al