Orkun adlı üyeden alıntı

Virüs programı kullanmıyorum.Nasıl bulaşabilir ki gezdiğim siteler ve indirdiğim araçların yerleri belli :)

Not : 666. Mesajım mış :D

Ghost adlı üyeden alıntı

aynen bende kullanmıyorum. En iyi antivirüs beyindir. Ayrıca korkanlar için de tavsiye: en güvenli sistem fişi çekili sistemdir...

Kakarotto adlı üyeden alıntı

WinXP-Win7 kullanıyorum. Antivirüs programıdır falandır filandır da kullanmıyorum. Şu ana kadar bir kere bile virüs bulaşmadı. :D Önemli olan ne işletim sistemi olduğu değil o işletim sistemini nasıl kullandığındır. Çok mu felsefi oldu ya. Finallerden dolayı kafa gitti kusura bakmayın. :D

Virüsler hakkında ne biliyorsunuz veya bu konu hakkında ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum. Ama bilinen bişey varsa antivirüs kullanmamanız sizin için bir dezavantajdır. Virüs sadece indirilen bir program yoluyla bulaşmıyor malesef. Siz farkında olmasanızda girmiş olduğunuz herhangi bir site üzerinden gizli olarak bilgisayarınıza inebilir ve çalışabilir. Mesela şuan günümüzde antivirüs programlarıda basit bir şekilde aşılabiliyor onada dikkat etmenizi öneririm. Tavsiye olarakta size söyleyeceğim bilgisayarınızda rutin olarak virüs taraması yapmanız.