Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
5 yıldır bu şekilde toplu key alımı yaptık, Windows işletim sistemide dahil. Daha hiç sorun çıkmadı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim-Web-Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bence istediğin antivirüsü, kendi sitesinden al. yada avast ın bedava sürümünü kur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
hocam key değil kutu yok demişlerdir satın alınca direk netten key veriyorlar kutu gelmiyor zaten o keyi gircen olcak
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende yaklaşık 1 senedir netten aldığım keyleri kullanıyorum, alımı sağladığınızda satıcı aktifse mail adresinize 10 dakika sonra keyi ve kullanım talimatını indirmeyi nereden yapacağınıza dair bilgileri ve e-fatura'yı gönderir. Bir sorun yaşamadım, sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başıma gelen sorundan dolayı konu hakkında özel bilgi sahibiyim. Gittigidiyor gibi sitelerde lisanslar ile ilgili mutlaka distribütörü arayıp bu firma sizin bayiniz mi? Bu firmadan alım yapabilir miyim diye sorun.
Ayrıca bir ürünü herkes ortalama 100 TL'ye satarken adamın birisi 5 TL ye satıyorsa zaten o işte bir bit yeniği vardır o tür satıcılardan uzak durun.
Artık Google Alışveriş ile çok daha kolay şekilde doğru ürünü bulmak mümkün. Gittigidiyor-N11 gibi sitelere bağlı kalmamanızı öneririm.