Teşekkürler İsa :)
Cevapları kısaca şöyle vereyim;
1. Şuanda normal bir host ile işleri yürütebilirsin. Baktın 150 200 hit'lere ulaştın 2GB Ramli bir vds alıp siteni rahatlıkla 1K hitlere kadar taşıyabilirsin o sunucu ile. Baktın işler tıkırında gidiyor herşey yolunca ozaman 4GB ramli güzel bir sunucu alırsın (sunucular yurtdışı olmalı) 15 20K'lara kadar o sunucu götürür seni tabi(!) güzel bir optimizasyon ile. Bunun içinde AKDNZ ahmet abimle görüşmeni tavsiye ederim (:
2. Benim bile bunca yıllık birikimimden sonra hala anlamadığım bir şey varsa o da telifdir. En dandik filme bile bana telif gelirken o filmi google'da arattığınızda 1. sıradaki kişiye nasıl telif gelmez/ geldiyse bile nasıl kaldırmaz kafam almıyor. Benim teliflerle ilgili uyguladığım yöntem şu; Yenilmezler filmine telif gelirse ben bu filmi kaldırırım ve "farklı" bir url ile tekrar yüklerim ne de olsa telif url'ye gelir wmtools'dan. Baktım ona da telif geldi yine farklı bir url ile eklerim bu böyle sürer gider. Ama şu az önce bahsettiğim kafadaki siteler varya, ne hikmetse onların url'leri hiç değişmiyor hep standart. Demekki telif geldiği halde silmiyorlar. Domaini gizledikleri için kendilerini rahat hissediyorlar herhalde ama bende de gizli olmasına rağmen ben bu kadar rahat olamıyorum.
3. Wordpress'in hakkını burada hiç kimse yiyemez net! Eğer bir script alacaksan da şayet şöyle bir artısı olur; wordpress kullanıpta keremiya v5 temasına sahip 500 site varsa script kullanıpta yıldız film scripti olan 200 kişi vardır diyelim (sayılara takılmayın). Burada anlatmak istediğim şey hani şu her tarafta bağıra bağıra "özgün olun özgün olun" diyorlar ya. İşte bu. Ne kadar az kullanılan bir tema/script ile başlarsan senin adına ileride o kadar iyi olur. Fakat "ben bilmediğim şeyle uğraşamam" kurarım wordpressimi alırım temamı botla çeker çeker eklerim de diyebilirsin ama ne kadar başarılı olursun orası tartışılır.