teknoburgers hocam yanlış yönlendirme yapıyorsunuz bilmiyorsanız yanıtlamayın lütfen.
jagu hocam sizde daha db baglantısı kuramıyorken nasıl script editlediniz oda ayrı bir konu.
Çözüm : cpanelinden veritabanı oluştur ve veritabanıyla ilişkili bir tane kullanıcı sonra
bu kısımları cpaneldeki oluşturdugun db bilgilerinie göre düzenle.
bu hatada ise sana diyor ki artık mysql kalktı sen ya pdo kullan ya mysqli ha yok kullanmam diyosan php sürümünü 5.5 altında bir sürüm yap ki hata vermeyeyim.
jagu hocam sizde daha db baglantısı kuramıyorken nasıl script editlediniz oda ayrı bir konu.
Çözüm : cpanelinden veritabanı oluştur ve veritabanıyla ilişkili bir tane kullanıcı sonra
$host = "localhost";
$user = "Cpanelde oluşturdugun kullanıcı adı";
$pass = "Cpanelde oluşturdugun veritabanı şifesi";
$db = "Cpanelde oluşturdugun veritabanı adı";
bu kısımları cpaneldeki oluşturdugun db bilgilerinie göre düzenle.
[20-Jan-2018 18:31:09 UTC] PHP Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/root/public_html/panel/ayar.php on line 10
bu hatada ise sana diyor ki artık mysql kalktı sen ya pdo kullan ya mysqli ha yok kullanmam diyosan php sürümünü 5.5 altında bir sürüm yap ki hata vermeyeyim.
Dedigimin neresi yanlis? Sadece yanlis sifre olabiliri eklemeyi unutmusum. Dedigim gibi, PHP surumu uyumsuz olabilir. Siz de aynisini demissiniz. Mysql li nin desteklenmemeside buna bagli zaten.
Mysql_li kullanmıyor arkadaş zaten :D
Hocam mysqlli değil mi? Bana oyle gibi geldi. Belkide sade mysql'dir. Ben pdo kullandigim icin pek bilmiyorum.