-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Tebrik edilesi gerçekten. Kişiyi sadece eleştirilerle tanıyorum fakat bence bu gerçek bir başarı. Kaç milyonluk yatırımları solluyorsa ilk haftadan, gerçekten başarı vardır bu işte.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir adet sosyal medya özürlüsüne ait film. Danla kişisiyle çektiği videoya sadece 40 saniye dayanabildim. Allah'ım!
Mustafa Kemal ATATÜRK!
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çocuklara hitap etmenin kötü olduğunu düşünenlere.. :) Tebrikler
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Başarı maşari değil. Çocuklari zehirleyen sacma sapan videolar çeken. Konuşmasini dahi bilmeyen. Ekran basinda cocuklara saatler gecirten biri. Yeni nesilden umudum yok. Heleki enes batur izleyenlerden
Edit: agzi da bozuktur.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Dünyanın en genç nüfusa sahip ülkelerinden birinde hedef kitleyi doğru seçmenin başarısı budur işte, Cem Yılmaz espirisini herkes anlamaz küçük büyük olması önemli değildir biraz gündem biraz kültür gerekir ancak tekdüze hedef kitleye hitap etmek bu şekilde sonuçlar getirebilmekte bknz; Recep İvedik 5
gerçekten tebrik edilesi...
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Eğer ki Cem Yılmazın filmini saçma sapan adamın filmi geçiyorsa bu ülkede ters giden bir şey vardır. Düşünün 3 üni bitirmiş adam, 20 yıl ve üzeri kendini sanata adayan adam diğer tarafta saçma sapan gençlerin izlediği bi nevi trajikomik film(!) Ikisini yanyana elestirilmesi bile sacma. Her yerede reklam yapmışlar gözlerim bozuldu.
Nesil bozuk ve bozuluyor açıkçası NOKTA.
Edit: Bu şahsın youtubeda bu kadar abonesi olduğunu ilk defa duydum. Mahalledeki bebeler saolsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Medikal
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Enes Batur filmi güzel zamana denk getirilerek hitap ettiği kitleye hafta sonu ulaşmış. Lakin toplam seyirci de daha iyi rakamı yakalayacağını sanmıyorum.
Ülkede garip adamların farklı bir albenisi olmaya başladı. Önemli ve saygın kişilikler bu kadar takip edilmiyor. Yazık acıtasyonuna girmeye gerek yok. Sunuş ve pazarlama teknikleri gençliği böyle yakalıyor lakin acil çözüm üretilmeli. Yoksa makyaj yapan kızı, güneş enerjili uçağı yapan adamdan çok dinleyeceğiz. Yılaannn Korktun mu?!