RedFoX "Tamamen sizden kaynaklanıyor" gibi kesin bir şey nasıl diyebiliyorsunuz? Olay yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alakasız reklamlardan kaynaklanıyor. Filtre ayarlarını yaptım ve şuan için aynı tarzda reklam çıkmıyor. Üstelik mevzu ziyaret edilen yerlerle ilgili reklamlar değil. O zaman gidip bir adlt video izleyelim ve öyle bir şeyin reklamı çıksın bu mudur yani? Olay Adsense'ın bu tür cümlelere asla yer vermemesi ve ben bunun bir açık olduğunu düşünüyorum. Buyrun Google forumlarında yapılan açıklama:

Yusuf ERGİŞİ dedi ki:
Merhaba,

Tamer'e değerli desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve eklemek istiyorum. Yaşanan bu durum genel bir problem olduğu bilgisini almıştım ve bunun üzerine mühendisler ivedilikle çözüm arayışına gitti diye biliyorum. Bu sorunu bahsettiğim gibi daha önce ilettim ve şu an ilgili birimin bilgisinde ve çalışması yapılıyor. Yüzlerce oluşturulmuş alakasız URL ye verilmiş iğrenç reklamları şu durumda hassas içerikten de engelleyemiyor sistem. Çünkü URL'ler hassas içerik kategorisinde gözükmüyor. Yani mevcut çalışan sistemi yanıltarak bu şoke eden reklamlar görülmektedir.

Yaşanan bu durumdan dolayı bende çok üzgün olduğumu belirterek, en kısa zamanda ilgili birime ait mühendislerin çözüm üreteceğine inanıyorum.

İyi dileklerimle