RedFoX "Tamamen sizden kaynaklanıyor" gibi kesin bir şey nasıl diyebiliyorsunuz? Olay yukarıdaki arkadaşın dediği gibi alakasız reklamlardan kaynaklanıyor. Filtre ayarlarını yaptım ve şuan için aynı tarzda reklam çıkmıyor. Üstelik mevzu ziyaret edilen yerlerle ilgili reklamlar değil. O zaman gidip bir adlt video izleyelim ve öyle bir şeyin reklamı çıksın bu mudur yani? Olay Adsense'ın bu tür cümlelere asla yer vermemesi ve ben bunun bir açık olduğunu düşünüyorum.
Yanlış anlamayın geçenlerde evimdeki bilgisayarımda cep telefonlarını araştırıyordum, ertesi gün iş yerindeki bilgisayarımda sitelerde gezerken telefon reklamları belirmeye başladı o zaman farketmiştim ;). Aykut Bey google hesap açık olduğu zaman google sizi takip ediyor. Hesap açık olmadığı zamanda tarayıcının cookie lerinden sizin nerelerde gezdiğinizi neye ilgi duyduğunuzu bulup o bilgisayarda gezdiğiniz sitede o reklamı çıkartıyor. Çok eskiden 10 sene önce falan mesela sağlık sitesine girdiğinizde sağlıkla alakalı reklamlar çıkıyordu yada araba sitelerinde gezerken araba. Sıfır format atılmış bilgisayarda yada geçmiş tamamen tertemiz ise bu tarzda kategoriye uygun olmayan reklamlar çıkabilir.