PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Bunlar Amerika ofisinde de var.

Birçok video, Google ofis turu vs izledim. Aktivite salonları hep boştu. İnsanlar deli gibi çalışıyor. Çoğu o hizmetlerin var olduğunu bile unutmuş durumda. Bunlar çoğunlukla reklam için yapılıyor. Büyük firmalar ofislerini donatıp televizyonları çağırıyorlar ve uzun uzun konuşuyorlar.

Sahibinden.com'un ofisinde de oyun salonları vs var. Webrazzi gezmiş :) Gezide PS salonları falan dolu. İnsanlar oyun oynuyor, hem de patronlarının karşısında yan gelip yatarak. Kameraları çağırdık diye özellikle yaptırdıkları çok belli oluyor.

Facebook ofisi de öyle. Geri kalır bir tarafı yok. Mark Z..berg'in Facebook ve Instagram dan paylaştıklarına bakınca o salonların bomboş olduğu, herkesin kafasını bilgisayara gömdüğü görülüyor. Ama televizyon gezilerinde kimse çalışmıyor. Çalışanların %50sini Xbox falan oynarken görüyorsun.

Demek istediğim ; insanların çok çalıştığı ve bu hizmetler için fazla vakit ayıramadığı. Videolardan, gezilerden izlediğim kadarıyla


Öncelikle Merhaba;

Temalarınızdan Responsive Otel Pansiyon Teması ve Turizm Tatil Teması'nı çok beğendim, elinize emeklerinize sağlık.

Tabiki kapitalizm'in doya doya yaşandığı şu zaman diliminde, hemen herkes deli gibi çalışıyor. Burada hem fikiriz. Zaten bizim savunduğumuz nokta çalışmak - çalışmamak değil. Çalışılan ortam. Ülkemizde de var yakın ofisler, ebay - sahibinden - yemek sepeti bu örneklere en yakını. Webrazzi'de zaten hemen tüm webmasterlar izlemiştir girişim ofislerinin tamamını.

Ancak henüz kafa olarak bu kafaya erişebildiğimizi söylemek mümkün değil, Türkiye'nin en büyük e-ticaret, haber portallarının ofislerini incelerseniz; insanlara koyun muammelesi yapıldığını görebilirsiniz.