Merhaba hocalarım. Geçen haftalarda büyük bir heyecanla açtığım teknoloji siteme yüzlerce liralık yatırım yaptım fakat adsense neredeyse hiç para vermemeye başladı günlük 1 kuruş zar zor alıyorum buda emeğimin çöp olmasına neden oluyor.
İnternette birçok hocam ingilizce site tavsiyesi verdi. Bende ingilizcesi çok iyi bir arkadaşımla anlaştım. O yazılarımı ingilizceye çevirecek gelirin %50 sini alacak. Buraya kadar herşey güzeldi fakat ben yeniden alanadı alıp birçok ayarla uğraşmak istemiyorum zaten google çalıntı içerik olarak da algılama riski varmış. Zaten bütcem buna imkan sağlamaz.
Asıl sorum şu ben yeni site açmadan aynı site içerisinde aynı yazıyı ingilizce olarak nasıl yayınlanırım? Şöyle bir şey olmasını istiyorum "site.com/tr" "site.com/en" gibi "site.com/en" adresine girdiğimde türkçe halindeki gibi tasarıma sahip olacak fakat yazıları ingilizce olacak. Ve her yazının sonunda ingilizce okumak istersen tıkla gibi buton olacak ve aynı yazının ingilizcesine yönlendirecek. Blogger de böyle birşey mümkün mü?