Stores adlı üyeden alıntı

Belli bir yerden sonra batıyor bu tür işler. Kişi warez kullanım düşüncesi ile yazmış zaten ve arkadaşın olayında warez kullanan kişiler tarafından sorulan bir durum. Kaldıki herhangi bir hakaret yok. Üslup konusunda kimseyi yargılayamazsınız. Ben herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Aksine burada böyle linç edilmesi yanlış.


Üslup konusunda kimseyi yargılayamamız niye? Burda durduk yere size saçma sapan konuşma desem beni mi savunacaktınız? Evet durduk yere çünkü bu destek elemanın yaptığı da tamamen durduk yere sorun çıkarmak. Kişiyi çalıntı ürün kullanmakla suçlamak resmen bir hakaret değil mi pekala? Evet yukardaki arkadaş müşterisinin çalıntı ihtimali olan yazıcısı kurmak istemeyebilir ama direk bu yazıcıyı çalmışsın sen demek açık net dava nedenidir. Destek elemanının iş tanımı müşterilere yardımcı olmak olmadı hiç bir zaman. Hatta daha çok potansiyel müşterileri müşteri haline getirmek onların birincil görevi. Arkadaş zaten ss’te gördüğünüz üzere temalarınız güzel diye girerek potansiyel müşteri olduğunu göstermiş. Destek personelimiz ise forum muyuz diye gereksiz sert bir tavırla geri çeviriyor :). Üslüp yargılanmaya açık bir şeydir, hele ki bu üslup o gördüğümüz şekildeyse linçi dahi haklıdır.

Firma sahibi memnuniyete önem veren birisiyse bu konuşmayı görmesi arkadaşın işini sonlandırma nedeni olabilir. En azından benim destek elemanım böyle yapsa kesinlikle bir saniye dahi devam etmezdim çalışmaya.