Bir çok arkadaş konuyu yardım talebi veya warez tema şüphesi olarak yorumlamış. Buradaki mesela insanlık. "Üzgünüz birtema temaları dışında her hangi bir tema için destek veremiyoruz." veya "Üzgünüz, bu konu hakkında yardımcı olamayız." demek var.

"Yani? Höö hadi ya forum muyuz ulan biz. Yapma ya niye aldığın yere sormadın hırsız seni. " vb.

Bir şey demek var. Bu tamamen karakter meselesi. Hakaret olarak algılamayın ama bu karaktersizliktir. Şimdi biri der ki arkadaşın o anki ruh halini bilemeyiz belki asabi bir anına denk geldi vs. Bırakalım bu işleri arkadaşlar. İş hayatında asabi olma lüksünüz yok. Bu anlayışa tamamen karşıyım kimse sizin özel hayatınızdaki yüklerin ameleligini yapamaz.

Benim düşüncem arkadaşın hiç bir haklı yanı olmadığı yönündedir. Karaktersizce üslub takınan biri benim gözümde hiç bir konuda haklı değildir.

Ek olarak:

Arkadaşların temalarını inceleme fırsatı bulamamıştım. Bir inceleyeyim dedim. Şunu söylemek istiyorum gerçekten bu kadar güzel tasarımlar sahip bu kadar profesyonel duran temalar üreten bir firmanın bu tavrı takınması beni üzdü. Dünyaya açılacak derecede profesyonel işler çıkartmışlar ama insan olamamışlar..