Merhaba değer verdiğim bir kelime üzerine 3 aydır çalışıyorum. Seo'cu falan da değilim. Doğru ya da yanlış bildiğim kadarıyla yaptıklarımı söylüyorum.

Neler yaptım?

Sitemi hızlandırdım
-js ve css dosyalarını optimize ettim.
-resimleri sıkıştırdım.
-.htaccess dosyama belirli başlı internetten bulduğum faydası olacağını düşündüğüm kodlar ekledim.

Baştan aşağı düzenleme yaptım.
-Kategorilerime açıklamalar ve anahtar kelimeler girdim.
-Yazılarıma "ben olsam bu içeriğe nasıl ulaşırdım, bu içeriği google'da nasıl arardım" mantığından yola çıkarak anahtar kelimeler ekledim.
-Tırmanmak istediğim kelimeye alakalı yazılarımda "bold,renkli, h tagları vererek" dikkat çektim.
-20 adet bu forumdan bir arkadaşımıza makale yazdırdım. Bu makaleleri her gün aynı saatte siteme girdim. Her bir makale 400 kelime olarak yazıldı. Bu süreçte kendimde 5-6 makale yazdım ve her gün aynı saatte ekledim.
-Sitemde sürekli bazı sitelere link vermem gerekiyor satış sitesi olduğundan. Bu link çıkışlarının tamamını nofollow yaptım.
-Rakiplerimin title ve anahtar kelimelerini inceledim en kafada olan sitenin title description ve keylerinden azcık kopya çektim.
-Wmaracı'nın site tanıtım kategorisinde sürekli açılan "rehber,dizin" tarzı sitelere sitemi ekledim.

Bu yaptıklarımı yapın demiyorum elbet ama çoğu zaten bilinen ve ispatlanmış şeyler belki bazıları kesinlikle yapılmaması gereken işlemlerdir. Her neyse sonuç aşağıda arkadaşlar.
Mehteran takımı gibi iki ileri bir geri giden istatistiğin nedenini bende bilmiyorum ancak genel olarak tırmanmaya devam ediyorum.