-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Formatı biraz değiştirerek devam etmelisin. Arama motorlarına yönelik içerikler girmelisin. Sosyal bir ağ şekline getirmek istiyorsan Insanları düşünmeye ve fikir oluşturmayı yöneltmeye çabalıyorum.
sözünden bunu anlıyorum. Öncelikle insanların o fikrioluştursa bile yazmaya teşvik edilmesi gerekir. Onedio'yu buna örnek gösterebilirim. İlk başta kendilerine has bir çizgi benimseyerek sıralamalarını yükselttiler daha sonra insanlar oraya içerik oluşturmak için başvurmaya başladı.
Siz de tarzınızda ufak değişiklikler yaparak insanların orada bir şeyler paylaşmasını cazip bir hale getirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
forum daha iyi olur tecrube ile sabittir
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
birhabervar adlı üyeden alıntı
Formatı biraz değiştirerek devam etmelisin. Arama motorlarına yönelik içerikler girmelisin. Sosyal bir ağ şekline getirmek istiyorsan sözünden bunu anlıyorum. Öncelikle insanların o fikrioluştursa bile yazmaya teşvik edilmesi gerekir. Onedio'yu buna örnek gösterebilirim. İlk başta kendilerine has bir çizgi benimseyerek sıralamalarını yükselttiler daha sonra insanlar oraya içerik oluşturmak için başvurmaya başladı.
Siz de tarzınızda ufak değişiklikler yaparak insanların orada bir şeyler paylaşmasını cazip bir hale getirebilirsiniz.
Katılıyorum, ek olarak çok düşük maliyetlerle trafik edinmek adına facebook ve instagram reklam olaylarını araştırmanı tavsiye ederim. Kitle edinmek adına önemli.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI