PropellerAds - Bu ağ hakkında en iyi AdSense alternatifleri hakkında biraz araştırma yaparken yaklaşık bir yıl kadar önce duymamıştım. Ben sadece birkaç yıl civarında olduğuna inanıyorum, ancak bunun için onay almak çok kolay ve oldukça cömert BGBM kazanma şansını sunuyor.
Infolinks - Bu, 2007'de kurulmuş daha sağlam bir AdSense alternatifidir. Sitenizden para kazanmak için birkaç farklı ürün sunarlar; ancak, sitenizi göndermeden önce bir miktar yetkili site oluşturup trafik girişi yapmanızı tavsiye ederim. onaylansın.
Adsterra - Bu da nispeten daha yeni bir ağ, geçen yıla kadar haberim oldu.Ancak şu ana kadar deneyimim onlarla birlikte mükemmelleşti ve reklamlarını başka ağlardan gelen reklamlarla birleştirirseniz, kesinlikle sitelerinizdeki ortalama BGBM'yi artıracaksınız.
Bidvertiser - Bu platformla para kazanma konusunda çok fazla tecrübem yok, yalnızca uzun bir süre yaşadıklarını biliyorum ve bu iyi bir şey. Kesinlikle ödeyeceğiniz ve zamanında ödeyeceğiniz sağlam markalar ve şirketlerle kendinizi hizalamak istiyorsunuz. Bu listede bahsedilen diğer bazı ağlarla zaten sonuç alıyorsanız, Bidvertiser, porföyünüze başka bir pasif gelir akışı eklemeye değer.
Chitika - Bu, AdSense'e iyi bir alternatif. Şahsen, bu ağla ilgili çok fazla tecrübem yok, ancak 2003 yılından bu yana buradalar, bu yüzden oldukça sağlamlar.
Content.ad - Bu yerli bir reklam ağıdır, ancak web sitenizi Outbrain veya Taboola gibi daha büyük yerel reklam ağlarından daha onaylı hale getirmek çok daha kolay. Bununla birlikte, yine de onaylanmasını sağlamak için sitenize iyi bir miktar trafik çektiğinizden emin olmanız gerekir.
Facebook Anlık Makaleler - Bunu yazan birkaç gün öncesine kadar farkında olmadığım bir şey, ancak en azından şimdiye kadar inanılmaz görünüyor. Henüz bu konunun uzmanı değilim, bu nedenle bu makaleyi kontrol etmeye başlamayla ilgili daha fazla bilgi alın.
Sonuç olarak, Google AdSense harika olmasına rağmen, AdSense hesabınızı askıya almanızın veya ilk etapta onaylanmanın zor olduğunu düşünüyorsanız dünyanın sonu olmadığını bilmeniz yeterlidir.
Umarım bu liste size AdSense yerine geçirebileceğiniz mükemmel alternatifler sunar.