Arkadaşlar siz ne saçmalıyorsunuz? Gidip themeforestten tema satın alıyorsunuz ya da warez tema kuruyorsunuz gelip Türkiye'de bir firmanın canlı desteğine bağlanıp yardım mı talep ediyorsunuz? Bu bir şaka mı anlayamadım tam olarak. Milletle dalga mı geçiyorsunuz? Ben bu insanların nasıl çalıştıklarına şahidim, en ufak detaylar için bile müşterilerini düşünüyorlar yoğun mesai saatleri ayırıyorlar.

Sırf müşterileri sadece memnun etmek için değil, gerçekten kalteli işler çıkarabilmek için bizim ülkemizde maalesef bu eksik, bu konunun bu kadar prim yapılması ve iyi, güzel işler yapan insanların hevesinin kırılmasına çalışılmasını hiç samimi bulmuyorum. Bu konunun buraya gelmesinin tek sebebi, işsiz ve eğitimsiz insanlar ve bu firmanın işlerini çekemeyen rakiplerdir! Bu kadar fütursuz insanı bir arada görmemiştim, ne yaptığınızın farkında değilsiniz sizler.

Bu tür başarılı firmaları vezir edeceğinize, kendinize senaryolar yaratıp rezil etmeye çalışıyorsunuz. Sizler devam edin, böyle giderse ileride de dandik tema firmalarının dandik temalarına muhtaç kalacaksınız.