agoge;2783037 Size haksızsınız demiyorum fakat kullandığınız üslup yanlış. Ben şuan size "yani ?" Diye cevap versem hoşunuza gitmeyeceğini tahmin ediyorum. Benim şahsen hoşuma gitmez. Size bir örnek vermek istiyorum. Geçen yıl bir satış konumda sitemi satıyordum. Sitemin teması blogger ücretsiz temaydi düzenlemiştim. Bir arkadaş bana skypten ulaşıp nasıl yaptığımı sormuştu. Wmaraci üyesi bile değildi arkadaşa açıkladim. Kendisinin bilgisi yoktu hatta arka plan değişimi bile yaptım tw den. Şimdi ben bu arkadaşı tersleyen bir cevap verseydim ne olurdu. Hatta geçen gün mobil uygulamama yorum yapılmasını isteyen bir konu açmıştım bı arkadaş görüp Android studio da bir sıkıntı ile karşılaştığını bilip bilmediğimi sordu sorusunu sormasını istedim anlamadığım birşey olduğu için forumdan yardım istemesini istedim. şimdi ben arkadasi tersleseydim iyimi yapmış olacaktım. Kendimde çoğu zaman forumda alakasız konularda insanlara PM atıp yardım istedim hiçbiri terslemeyip elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Olamayanlarda bilmediğini belirtip başka yerlerde sormamı önerdi.
Sizin gibi tecrübeli uzun yıllar hizmet vermiş yurt dışında ikamet eden yurt dışında okumuş bilgili birinden şahsen nazik bir şekilde yardımcı olamayacağınızı belirtmenizi beklerim