haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar a101 veya BİM mağazalarında son kullanım tarihine az kalan ürünlerde indirim uygulanıyor mu ? Bu indirimin tutarı oranı ne oluyor ? Şahit olduğunuz ya da yararlandığınız ürünler varmı bu konuda deneyimlerinizi, duyumlarınızı ve yararlandığınız ürün yada ürünleri bizimle paylaşırsanız sevinirim ?
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
uygulanıyor hemde sümük gibi yapışıyorlar kasada.
7.95 olan fındıgı sadece 6,5 lira diye size kakalamaya çalışıyorlar. ALMAYIN, ALDIRMAYIN. mal mıyız lan biz? bırakın ellerinde patlasın. zaten geri dönüşümle ona buna kata kata yine yiyen biz oluyoruz. Gıda sektörü böyle lanet halde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben genç yaşta X markette çalıştım, isim vermeyeceğim, bu tarz marketlerde ön yüz yapma diye bir mantık vardır, tarihi yakın olan bütün ürünler en önde durur, et tavuk gibi gıda maddeleri 3gün geçse bile satışta devam eder çoğu zaman, KST prosedürleri gereği normalde 3 gün kala alınması gerekirken bazı market müdürleri veya bölge müdürleri, bu ürünleri 3 gün geçse de satmaya devam edin zehirlemez vs. gibi bi açıklama yapar, yakalanırsanızda market müdürünün başına patlar oda personele patlar, bazı çakal market müdürleri ellerinde kalan tarihi geçmiş et ve tavukları daha ucuza merdiven altı restorantlara ucuza satar ve X market sistemine tarihi geçtiği için çöpe attık şeklinde bi bildirim iletir, X market ise kapalı kutu ürünleri (örneğin peynir) tarihi geçti ise ayırın, ürün geldiği zaman iade fişi hazırlayıp X Market merkezine gönderin der. Ama et ve tavuk ürünlerini, meyve sebzeleri (bozulduğu zaman koku yapacak ürünleri) direkt atın ve fire olarak yazın der. Çakal müdürlerde genelde bu ürünleri fire olarak yazıp atmak yerine merdiven altı restorantlara dönercilere esnaf lokantalarına daha ucuza satar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eklemeyi unutmuşum, İşten çıkarılma sebebim bunlara karşı çıkmamdı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hadi ufak tefek marketlerde oluyordur böyle şeyler de bim a101de de oluyor muymuş böyle şeyler yaa.
Bu arada ben de bir ekleme yapayım. Hiçbir zaman rafta en öndeki ürünleri almam. Her zaman arkalardan alırım. Çok oldu bir yerde okumuştum. Bizim nazar diye tabir ettiğimiz şeyin aslında gözlerimizden çıkan enerjiden kaynaklandığı ve en öndeki raflara herkesin bakması sebebiyle diğer ürünlerden daha çabuk bozulduğu ile ilgili. Artık huy oldu hep elim arkalara gidiyor.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
A101 de son kullanma tarihine 1 gun kalan sutu satmaya calisti kasiyer almadim. Bim den sut aldim nasil kokuyor icemedim cope attim. Zaten tuhaf markali urunler var hep.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İzmir konak mevkisinde bir a-101 e gittim soğuk raflardaki herşey bozulmaya yüz tutmuş bakterilerin istila ettiği bir tavuk bile vardı alın beni burdan diye bağırıyordu bende birtane danone alayım dedim almaz olaydım öyle bir tat yok :D Birdahada gitmedim oraya zaten herşey bozuk marketteki böyle birşey olabilir mi ya
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ucuza alıyorsunuz olsun o kadar ya :D bozuk mozuk ucuz sonuçta bizim için önemli olan bu :p
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Butun marketler öyle elinde kalmasın diye skt yakın ürünleri öne koyarlar. Tavsiyem sizlere her zaman arkalardan alın. Sebebi ise en öndeki ürün gün ışığı gördüğü için erken bozulmaya maruz kalıyor ve içindeki protein v.b. maddeler gidiyor. Önemli bir tavsiyedir. Dikat ediniz.
Ayrıca bozuk bir ürün aldığınızda eğer fişiniz varsa geri iade hakkınız var. Sonuçta o ürünü getiren firmalar bozuk v.b ürünleri alıyorlar yani satıcının elinde kalmıyor. Bunu bilerek savunmanızı yapın.
Tatlı alışverişler :)