-
Üyelik
31.12.2016
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
Mesajlar
212
-
Beğeniler
22 / 55
-
Ticaret
0, (%0)
ben genç yaşta X markette çalıştım, isim vermeyeceğim, bu tarz marketlerde ön yüz yapma diye bir mantık vardır, tarihi yakın olan bütün ürünler en önde durur, et tavuk gibi gıda maddeleri 3gün geçse bile satışta devam eder çoğu zaman, KST prosedürleri gereği normalde 3 gün kala alınması gerekirken bazı market müdürleri veya bölge müdürleri, bu ürünleri 3 gün geçse de satmaya devam edin zehirlemez vs. gibi bi açıklama yapar, yakalanırsanızda market müdürünün başına patlar oda personele patlar, bazı çakal market müdürleri ellerinde kalan tarihi geçmiş et ve tavukları daha ucuza merdiven altı restorantlara ucuza satar ve X market sistemine tarihi geçtiği için çöpe attık şeklinde bi bildirim iletir, X market ise kapalı kutu ürünleri (örneğin peynir) tarihi geçti ise ayırın, ürün geldiği zaman iade fişi hazırlayıp X Market merkezine gönderin der. Ama et ve tavuk ürünlerini, meyve sebzeleri (bozulduğu zaman koku yapacak ürünleri) direkt atın ve fire olarak yazın der. Çakal müdürlerde genelde bu ürünleri fire olarak yazıp atmak yerine merdiven altı restorantlara dönercilere esnaf lokantalarına daha ucuza satar.
2 kişi bu mesajı beğendi.