-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Aklıma ilk günden beri takılıyor.
Bu coin hive denen sisteme neden öcü gibi bakılıyor?
Bence çok mantıklı bir sistem.
Heryerde saçma sapan reklam görmekten beklemektense temiz sayfalarda dolaşmayı tercih ederim. İşlemcim %20 veya %70 kullanılsa ne fark eder diye düşünüyorum.
Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kişilerin bilgisayar kaynakları izinsiz kullanılamaz. İzin alırsan tabiki kullanabilirsin. (Antivirüs yazılımları engeller o ayrı)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O konuya katılıyorum abi site girişde bildrim izni gibi izin alınması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu konuda çok katı kesinlikle kabul edilemez diyenleri anlamıyorum.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makina
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir cok kişi acılan popup reklamlara bakmıyor bile direk kapatılıyor. İzin istese ne olcak birçok kullanıcı bilinç siz kullanıcı git bir bakkala abi kripto para dan haberin varmı diye sor ne cevap alacaksin?
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
İşlemcinin %20 veya %70 ini kullansa ne olur düşüncesi çok yersiz çünkü; bilgisayarının işlemcisinin sürekli olarak belli bir kısmının çalıştığını düşünecek olursan ki bu her sitede kullanıldığı varsayarsak, atıyorum bilgisayarın 3 yılda eskiyeceğine 1 yılda eskir, neden insanlar para kazansın diye benim bilgisayarım eskisin?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wilddeath adlı üyeden alıntı
Bir cok kişi acılan popup reklamlara bakmıyor bile direk kapatılıyor. İzin istese ne olcak birçok kullanıcı bilinç siz kullanıcı git bir bakkala abi kripto para dan haberin varmı diye sor ne cevap alacaksin?
Evet hakılsınız hocam ama basit bir dille 5-6 cümle ile sorulup isteyenler için ayrıntı sayfası yapılabilir. Diye düşünüyorum.
MuratKa adlı üyeden alıntı
İşlemcinin %20 veya %70 ini kullansa ne olur düşüncesi çok yersiz çünkü; bilgisayarının işlemcisinin sürekli olarak belli bir kısmının çalıştığını düşünecek olursan ki bu her sitede kullanıldığı varsayarsak, atıyorum bilgisayarın 3 yılda eskiyeceğine 1 yılda eskir, neden insanlar para kazansın diye benim bilgisayarım eskisin?
1. işlemci sürekli olarak değil siz o site de vakit geçirirken çalışcak ve bu kadar çalımanın bilgisayarınızın ömrünü 2 yıl kısaltacağını hiç sanmıyorum. Zaten şuan birçok sitede js vs css ler zaten %60-70 lerde işlemci veya gpu kullanıyor.
2. olarak da İnsanlar zaman ayırmış içerik oluşturmuş emek sarf etmiş o içerikten para kazanmak en doğal hakkı diye düşünüyorum.
yldrmzffr.com
muzaffer@yldrmzffr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makina
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben suanda deneme yapıyorum bos siteme koydum hit programı gonderiyor um sonuca gore vds alıp bos siteye yonlendircem insanlara pek zarar vermiş olmam herhalde?