wilddeath adlı üyeden alıntı

Bir cok kişi acılan popup reklamlara bakmıyor bile direk kapatılıyor. İzin istese ne olcak birçok kullanıcı bilinç siz kullanıcı git bir bakkala abi kripto para dan haberin varmı diye sor ne cevap alacaksin?

Evet hakılsınız hocam ama basit bir dille 5-6 cümle ile sorulup isteyenler için ayrıntı sayfası yapılabilir. Diye düşünüyorum.

MuratKa adlı üyeden alıntı

İşlemcinin %20 veya %70 ini kullansa ne olur düşüncesi çok yersiz çünkü; bilgisayarının işlemcisinin sürekli olarak belli bir kısmının çalıştığını düşünecek olursan ki bu her sitede kullanıldığı varsayarsak, atıyorum bilgisayarın 3 yılda eskiyeceğine 1 yılda eskir, neden insanlar para kazansın diye benim bilgisayarım eskisin?

1. işlemci sürekli olarak değil siz o site de vakit geçirirken çalışcak ve bu kadar çalımanın bilgisayarınızın ömrünü 2 yıl kısaltacağını hiç sanmıyorum. Zaten şuan birçok sitede js vs css ler zaten %60-70 lerde işlemci veya gpu kullanıyor.

2. olarak da İnsanlar zaman ayırmış içerik oluşturmuş emek sarf etmiş o içerikten para kazanmak en doğal hakkı diye düşünüyorum.