Korkmaz adlı üyeden alıntı

Operasyon bir yandan gerekli bir yandan gereksiz.

İngiltere ve Amerikanın çok güzel oyunudur aslında. Ellerindeki adamın (Kuklanın) ülkede popüleritesini yavaş yavaş yitirdiğini görüyorlardı. Bir çare bulup tekrardan gündeme gelip iç siyasete oynaması gerekiyordu. Amerika zaten petrolü Akdeniz'e akıtacak bunun kaçarı yok. En büyük engel bölgedeki Rusya ve Çin'nin baskısı.

Arkasına bu iki devleti de alan kukla Afrin'e girdi. İç siyasette ona buna sallarken ayrıntıları Amerika ile paylaştı.

Rusya geri çekildi sebebi kendisini Amerika ile karşı karşıya getirmeden bölgedeki amerikan güçlerini çekilmeye zorlamakdı. Destek de var zaten Çin ve Rusya. Böylece Afrine doğru harekat başlatıldı. Bölge temizleniyor ve ilerleyen günlerde Amerika ile karşı karşıya gelme riski var.

O çomar halk diyor ya yerli tanklar yerli silahlar vs vs. Bomba attığınız o uçakların alayı Amerika'nın işletim sistemini kullanıyor. Dostu düşmanı Amerika belirliyor. Deniz aşırı gelip Suriyede Terör örgütlerine silah yardımı yapan bir devlete artislik çekmek Türkiye'nin haddi değil.

Amerika'nın yapmadığı şey değil bizi yanlışlık ile vurması. Yine gelir bizi vuru. Silahları kitler, kendi askerine zarar verdirtmez.

Olan askerimize halkımıza milletimize olacak. Bu olaylar öyle basit işler değil.

O petrolün Akdeniz'e akması gerekiyor. Amerika İngiltere bunu istiyor. İngiltere planlıyor Amerika uyguluyor.

Ülkemizi korumak tabi ki en doğal hakkımız. Ama %80-%90 dışa bağımlı olduğun şu günlerde kimseye artislik yapma gibi bir lüksün yok. Tepe taklak ederler adamı.

Birde ÖSO diye bişey çıkardılar. Türk ordusu bu kadar aciz mi. İŞİD'e destek veren Türkiye Şimdi Amerka'nın İşide svaş aşması ile İşid örgütünü ÖSO çevirdi. Bütün İşit militanları ÖSO alındı. Yazık gerçekten çok yazık.

Bu ülkede Halkın seçtiği siyasetçi vardır. Birde o konuma hazır gelenler.


Birde senin gibi kendini avutanlar vardır.