-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazacak birşey bulamadım son iki girdiye.
Aslında 4 ay da güven olmaz konusunda katılmıyorum, uzaktan da olsa 5 senedir tanıyorum, güvenim ordan da geliyor..
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardesim askere git zamanin bol olur ben kendi askerlerimden biliyorum. Çalış gece gündüz okununu bitirirsin. Evlenmek zor değil nasıl olduğunu anlamiyorsun bile. Su zamanda herşey taksitle. Bir şekilde oluyor içini ferah tur. Ama su var ki ailesi en son model olsun en pahalisi olsun diyorsa uzak dur. Ben sizi almiyorum kizinizi aliyorum de ve bunu sevdigim kisiyede soyle. Maddi durumlar boyle hersey 4 4 luk olmaz ileriki donemlerde istedigin seyleri tamamlarimde. Anlayisli biriyse sıkıntı cikmaz ama anlayissiz ise is sikinti
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sevgilinizi karşınıza alın buraya yazdıklarınızı en ufak değişiklik yapmadan anlatın ne yapacağınıza birlikte karar verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
"Kız arkadaşım evlenirken herşeyin uygununa gidip beni zorlamayacaktır" gibi değil de zorlamayacağını söyledi gibi bir cümle kurmalısınız.
Kız bekleyecek ve sorun çıkarmayacaksa, Bir yıl para biriktirin, sakız bile alsanız not alın ve gereksiz her harcamayı yok edin. Ek iş yaparak (Amelelik dahil ne iş bulursanız) para biriktirin 1 yıl sonra kızı isteyin okul askerlik ne zaman evleneceğiniz vs. sonra bakarsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
üniversite okumuşsa bir işe girsin kız sende o süre zarfında askerlik yap gel kız seni seviyorsa zaten bekler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Görücü felan yok kız arkadaşın istemen için böyle söylüyor. Karşyerine git kız bulunur aç kalırsan yada düşük gelire girersen hayat şartların değişirse kızışma dönemi bittikten sonra o çok sevdiğin değişir. O zaman bunalıma girersin abini dinle. Seviyorsa bekler kendini boş yere üxme
3 kişi bu mesajı beğendi.