ben hiç bir kaynakta google tarafından yapılan böyle bir öneri görmedim. Tersini gördüm ama bunu görmedim kusura bakmayın. Mümkünse ne şekilde sizi buna zorladığına dair bir örnek gösterirmisiniz.
Nitekim böyle bir şey mantığa aykırı düşmekte. satır içi sitil dosyalarının bir çok dez avantajı var. istisna durumşar haricinde kullanılması pek mantıklı görünmüyor.
Nitekim böyle bir şey mantığa aykırı düşmekte. satır içi sitil dosyalarının bir çok dez avantajı var. istisna durumşar haricinde kullanılması pek mantıklı görünmüyor.
css'i önbelleğe alacağına html'i almanı öneriyor demek ki
gerçi bende hiç böyle bir öneri görmedim, duymadım satır içi kodu sevmez diye biliyordum hatta
gerçi bende hiç böyle bir öneri görmedim, duymadım satır içi kodu sevmez diye biliyordum hatta
Konuda bilginiz olmadan konulara girmemelisiniz.
Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın
Sayfanızda oluşturmayı engelleyen 3 tane CSS kaynağı var. Bu durum, sayfanızın oluşturulmasında gecikmeye neden oluyor.
Sayfanızda ekranın üst kısmındaki içeriğin yaklaşık %19 kadarı, aşağıdaki kaynakların yüklenmesi beklenmeden oluşturulabildi. Engelleyen kaynakları ertelemeyi veya eşzamansız olarak yüklemeyi ya da bu kaynakların önemli miktarda bölümünü doğrudan HTML'de satır içi yapmayı deneyin.