stepofall hocam kusura bakmayın lütfen eleştiri tarzım için ama bence siz okumayı öğrenmeden yazmaya kalkmayın.
Adam sana orada sitil dosyanı kaldır bunun yerine tüm sitilleri satır içi yap demiyor ki.
Orada diyor ki mealen; İçeriğinin yüklenmesi için sitil dosyanın yüklenmesini bekledik, mümkünse sitil dosyanızı erteleyin, yok erteleyemiyorsanız eşzamansız yüklenecek şekilde ayarlayın, eğer bu seçeneği de yapamıyorsanız SON ÇARE sitil tanımlamalarınızı satır içi yapın.
Şimdi o yazıyı kopyaladığın yerde sana konuyla alakalı bir bağlantı sunmuş olması gerekiyor,
bak bu bağlantı.
Şimdi bu sayfayı sonuna kadar okursan burada sana şunu tavsiye ediyor meal olarak anlatayım;
Arkadaş bütün sitilleri tek bir dosyaya tıkıştırıp bu dosyayı da kaynağın en üstüne eklemişsin. Bunu böyle yaparsan kullanıcılar içeriği görmek için önce sitil dosyalarının yüklenmesini bekliyorlar, en son içeriği görüyorlar. Gel sen bu kullanıcıları bekletme bu sitil dosyanı kaynağın alt kısmına al ki önce içerik yüklensin sonra sitiller yüklensin. İstersen önemli sitil tanımlarını head kısmına ekle yada sitil dosyanı parçalara böl ki böylece sayfa yüklenirken eciş bücüş gözükmesin biraz eli yüzü düzgün olsun. Yok eğeeer bunu yapamıyorsan SON ÇARE satır içi yap. Yanlız satır içi yaparken dikkat et! küçük sitil tanımlamaları sorun olmaz ama fazla satır içi sitil tanımlarsan kaş yaparken göz çıkarmış olursun.
Son olarak da şunu belirtelim (son paragraf) satır içi sitil tanımlamalarından mümkün olduğunca kaçınmanızı öneriyoruz. AYRICA satır içi sitil tanımlamaları
İçerik Güvenlik Politikasına uygun değildir.
Bana göstereceğiniz örneği aslında bir önceki mesajımı yazmadan önce tahmin ediyordum zaten ve cevap aklımda hazırdı. Fakat dedim ki "el elden üstün, akıl akıldan" belki benim bilmediğim bir şey biliyordun vesile ile bende öğrenirim dedim ve sizden cevap bekledim. Fakat gelen cevap hiç tatminkar değildi.
"Bilginiz olmayan konulara burnunuzu sokmayın, kaybolun gidin burdan" gibi bir tavır olarak algıladım bir cevap ve altında da kendi söylediğiniz şeyi çürüten bir kopya vardı.