Şunu fark ettim backlink hiç bir işe yaramıyor sadece fazlalık. Örnek vereyim siz sitenizi facebooktan paylaşım yapın +1 backlinktir. Ayrıca mesela benim ilk 5 backlink şu şekildr
Youtube
Facebook
T
Disqus
Yandex
Örnek bunların hiç birini satın almadım yorumlardan geldi. Yani peki işe yarar mı bence siteniz özgün ve güzelse sosyal medyayı etkin kullanırsanız yeter. Bana göre backlink sadece bir abartı. Seo size lazımsa sitenizin hızı. Resim optimazyonu. Hiç bir veri hatası olmamalı. Search console düzenli bakılıp hatalar giderilmeli. Bunlardı yaptıktan sonra başlıkları biraz kısaltın. Ve sosyaş medya kulanın başka şekilde backlink ücretli asla almayın. Çünkü ücretli alınan backlinklerin %80 ni hiç bir şeye yaramıyor. Haber siteleri news kayıtlı ise sağlam hiti varsa olabilir. Ayrıca backlink vereceğiniz para 100 tl ise yani az değil onu adwors a yükleyin direk kulanıcı hit kazanın.
Facebooktan kendiniz başka sayfalara reklam vermeye çalışın. Örnek mizah sayfasına ve iyi bir kitlesi olana biraz para verip yapın fakat facebooka kendisine vermeyim tavsiyemdir. Kendim verdim bin gösterim oluyor tek tıklama veya 2 tık en fazla bin gösterimden siteme giden 4 kişi oldu. Ayrıca 4 editör olduğunuzdan dolayı avantajınız yüksek. Örnek vermek gerekirse her biriniz sadece facede bi kaç sayfa takip etseniz ve sayfanın yorum bölümüne link kopyalayıp yapıştıranız facebooka vereceğiniz reklamdan daha karlı çıkacağınıza eminim :)başarılar inşallah siteniz güzel başarıya ulaşır.