siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhabalar;
Arkadaşlar bu yaz babamın tanıdığı bir yazılım şirketinde(hastane otomasyonları üretiyorlar) çalışacağım.Programlama hakkında çok profesyonelce bilgim yok.Şirketin müdürü yazın gel seni eğitiriz filan dedi geçen aylarda.Ama bilmiyorum ben oraya gidince herkes işinde olacak yani benimle ilgilenirler mi ki? Yani orada ben ne yapacağım çay getir-götür olayı olacaksa hiç olmasın. Ya da bakarak öğreteceklerse(o kadar olmaz heralde :)) hiç gitmeyeyim kendim çabalayayım daha iyi.
Birde oradaki ekip biliyorsunuz artık kendini aştığı için beni de o düzeyden başlatırlarlarsa ben bir şey anlamam daha temel yok bir şey yok.(Orta-Üst)...
Pzt. Günü babamla görüşmeye gideceğiz bakalım...
Sizler ne diyorsunuz bu konuda? Ne yapmalıyım çok kararsız kaldım??? :confused::confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adam eğitiriz demiş işte, geçeceksin bi elemanın yanına eleman sana temelden anlatacak herşeyi sana basit bir uygulama yazdıracak, böyle böyle öğreneceksin.
Hacca giden ateist...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şimdi patronla çok sık görüşeceğini sanmıyorum. Seni çalışanların arasına bırakır ve durumunu anlatır. Onlar da patron istedi diye yardımcı olurlar. Eğer insaflı birileri varsa sana ince ince gösterir her şeyi.
İşleri yoğunsa bakmakla kalabilirsin. Çay getir götür işlerine düşersen çok durma orda. Ayrıca sana bir masa veya en azından bilgisayar verilmezse bir şey anlamazsın.
Anonim334
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazılım şirketinde iş bulmuş kendim çabalayayım diyor. Ben çaycılık yapıcam ona şükrediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşlar bu hastane otomasyonları üreten firmalar hangi dille çalışıyor genelde?
C# mı acaba?
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazılımcılar genel de çatlak delidolu eğlenceli insanlar olurlar. en azından benim tanıdıklarım. Zaten tüm gün bilgisayar başında sıkılıyor adamlar. Muhabbet etmeyi severler yani. Ben de ilk yazılım derslerimi yazılım mühendisinden almıştım. Nasıl başlaman neler yapmn ve neler ile karşılacağını bildikleri için ona göre bir eğitim benimsiyorlar. hoş eğitim dediğim de otur bak şu şudur demezler. Bir ufak çaplı program yazarsınız mesela adam hastane otomasyonunda hasta kaydetme düzenle silme bölümünü gösterir. veri tabanı açma ve giriş veri tabanı işlemlerini. sonrası senin kendi çabandır takıldığın yerde sorarak geliştirirsin kendini. Daha sonra o nabza göre şerbetle yazdığın kodlarda bak bunun yerne su sunun yerine o kod daha iyi olur diyerek ipucu verir biraz da suraya da bunu ekleyelim felan diyerek durumu kurtarır sanırım
1 kişi bu mesajı beğendi.