Merhaba sevgili wmaracı yönetimi ve üyeleri, uzun yıllardır elimden geldiği kadar sokaktaki hayvanlara sahip çıkmaya çalışıyorum. Ve içerisinde az da olsa hayvan sevgisi olan tüm webmaster'e duyuyuyorum.

Böyle bir proje yapalım diyorum? Wmaracı yönetimi de bunu kontrol altına alsın istiyorum. Batı bölgeleri sıcak olabilir, fakat anadolu ve doğu bölgeleri çok soğuk. Kayseri de yaşıyorum şu an hava durumu -4 (eksi dört) derece.

Birçok kişi hayvanlar üşümez bilinci ile yola çıkıyor, ben bu düşüncelere maalesef saygı duymuyorum. Birçok hayvan maalesef donarak can veriyor dışarıda. Sadece donarakta değil, hiçbir şey yememekten ölüyor, su içememekten ölüyor.

Arkadaşlar herhangi bir Din'e inanırsınız veya inanmazsınız bu beni ilgilendirmez ama vicdanınızı elinize koymanızı rica ediyorum. İnsanlar dışarıdaki canlılara karşı çok acımasız.

Geçen yıl mobilyacı arkadaşımın kafasının etini yiyerek kedi-köpek evleri yaptırdım. Güzelce belirli noktalara koyduk, aradan 3 (üç) gün geçtikten sonra şerefsizin evlatları (çok afedersiniz) kırmışlar. Geçenlerde bir konu açmıştım var mı mobilyacı tanıdığı olan diye, maalesef şimdi de arkadaşıma söylemeye yüzüm olmuyor.

Uzatmada, wmaracından ne istiyorsun?: Wmaracından istediğim, her şehirden gönüllü arkadaşları bulup ve gönüllü olmak isteyenler her ay gerekiyorse minimum 10 (on) TL gibi bir ücret yatırıp yönetim ekibine ve yönetim ekibi de bu gönüllü arkadaşlara ihtiyacı olan mama, mama kabı, kedi-köpek evi vb. şeyleri gönderecek.

Uğraşması zor bir iş, aksaklıklarda çıkacaktır. Böyle disipli bir işi ise Wmaracı'nın kesinlikle yapabileceğine inanıyorum.

Katılırsınız veya katılmazsınız.
Saygılarımla
Tevfik AKTUNÇ