Arkadaşlar öncelikle sa ,yardım konusunda sizlerden beklentim büyük. Bu kardeşiniz 1 haftadır boostrapa merak salmış her yeri araştırıyor.

Şuanda artık ufak ufak kendi tasarımlarımı yapabilirim. Kendimi temel düzeyin üstüne çıkardığıma inanıyorum ama baktıgımda tasarımlarım hepsi statik duragan sayfalardan oluşuyor.

Blog tarzı hergün makale girilen bu makalelerinde ana sayfada çıktıgı bir html/css teması yazmak istedim en azından görsel olarak göstereyim dedim bir türlü beceremedim. Biliyorum ki dinamikleştirmek php ile oluyor. Bende temayı oluşturabilirsem html/css ile php öğrenmek üzerine yogunlaşacağım.

Youtubedeki nerdeyse bir ton video izledim ve devamlı boostrap ile ilgili videoları tarıyorum bir tanesinide çıkıp blog-magazin teması yapımı gibi bir şey anlatmamış.

Youtubedeki eğitimlerin hepsi
-Bir nav bar
-Bir tane slider
-Tamamen resimler ve fotolardan oluşan indexler

Benim merak ettiğim özetle adam makaleyi yazıyor ve yayınlıyor, yayınladıktan sonra index kısmında son yayınlananlar altında gösterilecek bir tema nasıl yazılır o konuda hiçbir kaynak bulamadım. Eminim ki 1-2 tane ders izleyebilsem kendime güveniyorum bişiler yapabilirim.

Bir diğer sorun;

Temayı css ve html ile kodladıktan sonra wordpresse uyumlu hale nasıl getiririz. İlk olarak php ile dinamik hale getirdikten sonra mı wordprese entegre etmeliyiz. Bu süreci anlatabilirsenizde çok iyi olur .

Bir haftalık bir çalışmayla şu şekilde bir deneme sitesi yaptım: http://devreyap.com (çok hataları var biliyorum ama öğrenme amacıyla yapılan bir site detaylara takılmamak daha hızlı öğrenmek için düzeltmeleri yapmadım)

Sizden ricam ben bu işi nerden, nasıl öğrenirim çok meraklıyım ve gerçekten siteyi şekillendirirken çok zevk alıyorum.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.