lostyazilim

İçerik Botu ve Adsense

8 Mesajlar 1.720 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ByFataLTR ByFataLTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)
Merhaba. Sitemin kazançlarından memnunum lakin her kitleye hitap etmiyor. Bu nedenle alanımı genişletmek istiyorum. Uğraşmaya vaktim yok. Daha doğrusu ilgi alanım dışında olacağı için yazı yazasım gelmiyor. Zorlasam bir şeyler karalarım ama zorlamayla yapmayı istemiyorum. Bu nedenle bu sitenin haricinde bir site kurup php veya wordpress içerik botu kullanmayı düşünüyorum. O bot ile içerik çektiğim siteye de adsense kodlarını ekleyeceğim. Lakin şöyle bir soru var kafamda. Bir sorun teşkil eder mi adsense için bot içerik kullanmak yani kopya içerik kullanmak? Kimileri sorun yaratmaz diyor kimileri yaratır diyor. Kendi sitesinde bizzat kullanan yorum yaparsa sevinirim.

wmaraci
reklam

Gopher Gopher We Love Google! Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 35 / 191
  • Ticaret 0, (%0)
Kopya içerik kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Hem etik değildir hem de bir süre sonra kopya içerikler kullandığınız hele ki bu işi bot ile yaptığınız anlaşılacaktır ve Google tarafından siteniz ceza alacaktır. Belki de AdSense hesabınız bile kapanabilir bu yüzden. Demek istediğim bu şekilde uzun vadeli ilerleyemezsiniz.
ByFataLTR

kişi bu mesajı beğendi.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam 2 gün önce bayan hocam kopya içerikten dolayı hem adsenseden hemde adsenseye bağlı sitelerinden olmuş 20tl ye siteleri elden çıkarmaya çalışıyordu. Aynı duruma düşmenizi istemem sektörde birçok kişi makale spinliyoruz sorun olmaz diyebilir ama bir gecede bütün herşeyiniz sıfırlanır kötü olur. Tabi karar sizin sorun olmaz ben bu riski göze alıyorum dersen emek senin emeğin bana laf düşmez :)
ByFataLTR

kişi bu mesajı beğendi.

FIRTINA1453 FIRTINA1453 Bir Gün Mutlaka... Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 1 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Bir sorum olacak BGBG oranı nasıl bu kadar yüksek benim ki bildiğiniz yerlerde sürünüyor can çekişiyor

İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Hocam 2 gün önce bayan hocam kopya içerikten dolayı hem adsenseden hemde adsenseye bağlı sitelerinden olmuş 20tl ye siteleri elden çıkarmaya çalışıyordu. Aynı duruma düşmenizi istemem sektörde birçok kişi makale spinliyoruz sorun olmaz diyebilir ama bir gecede bütün herşeyiniz sıfırlanır kötü olur. Tabi karar sizin sorun olmaz ben bu riski göze alıyorum dersen emek senin emeğin bana laf düşmez :)

Bu adsense hesabını satın almıştım. Pin gelecek pini bekliyorum. Pin geldikten sonra kendi sitem üzerinden başvuru yapacağım onu gözden çıkartabilirim sorun teşkil etmez. Lakin kesinlikle katılıyorum size spin olayı insanın kafasını karıştıran nokta zaten. Öyle anlatıyorlar ki insan hevesleniyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)

FIRTINA1453 adlı üyeden alıntı

Bir sorum olacak BGBG oranı nasıl bu kadar yüksek benim ki bildiğiniz yerlerde sürünüyor can çekişiyor

İnanın o dediğiniz şeyin açılımını bile bilmiyorum. İlk defa adsense sahibi oluyorum henüz 4 5 günlük diyebilirim. Tam çözemedim olayı :)
FIRTINA1453

kişi bu mesajı beğendi.

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

ByFataLTR adlı üyeden alıntı

Bu adsense hesabını satın almıştım. Pin gelecek pini bekliyorum. Pin geldikten sonra kendi sitem üzerinden başvuru yapacağım onu gözden çıkartabilirim sorun teşkil etmez. Lakin kesinlikle katılıyorum size spin olayı insanın kafasını karıştıran nokta zaten. Öyle anlatıyorlar ki insan hevesleniyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam burada tek sorun adsense hesabı olsa sorun olmayacak ver 100tl yenisini al ama durum öyle değil adsenseye bağlı tüm siteler ceza alıyor ve yebi adsense eklediğinizde oda banlanıyor. Ciddi anlamda sıralama kaybediyorsunuz çok büyük sorunlar oluyor.

Ben sizin yerinizde olsam bilmediğim konularda makale alır veya bir editör ile anlaşırdım. Wmaracinda işinin hakkını veren çok kaliteli yazarlar mevcut biraz araştırabilirsiniz. Hem bot için para vereceğinize 1 aylık yazınızı alırsınız. Site yükseldikçe gelirinizde artacak aradan bir kaç ay geçtikten sonra masrafınızı çıkartacaksınız hemde içiniz rahat olacak :)
ByFataLTR

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)
ASametYildirim Evet demek istediğinizi anladım. Lakin ayrı bir web sitesinde ayrı bir adsense ile deneyecektim. Lakin söylediğiniz şey daha mantıklı henüz yeni yeni web site olaylarına giriş yapıyorum. Her şeyi deneyip tecrübe edeyim diyorum. EN mantıklısı sizin dediğiniz yine de ama acelesi yok bakalım. Bir iki haftaya dediğiniz şekilde yapabilirim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al