Artax
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Talebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar Benım Bır Sorum Olacaktı.
Büyük Bir Site Açacak Olsanız Forum Sitesi i Tercih Ederdiniz Yoksa Portal Tarzı Bir Site mi?
Aslında Benım Bunu Sormamın Nedeni 1.000.000 Üyeli Yada 1.000.000 (1 Milyon) Mesajlı Forum Sitelerine Pek Fazla Rastlayamıyoruz Genelde Cpu Sorunu Sunucu Sorunu vs Gibi Sorunları Çıkarıyor Bıldıgım Kadarıyla...
Peki Bu Sorunlar Php Portalı Tarzında Bır Sitede 1.000.000 Üye ve 1.000.000 Üye Mesajlı Olursa Forum Sistemi Kadar Sorun Çıkartır mı?
Yani Siz Olsaydınız Sizin Tercihiniz Ne Olurdu? Forum Tercihiniz de Mybb mi Olurdu Yoksa vbulletın mı Hangısı Eklenti Kurmadıgında Daha Stabil ve Sorun Cıkarmadan Calısıyor...
Belki Biraz Tuhaf Gelecek Ama Merak Ettıgım Bır Konuydu Katkı Sunacak Arkadaşlara Tesekkurler...
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O kadar üyeye / mesaja sahip olmanın yanısıra aktif üye / anlık ziyaretçi önemli. Eğer anlık çok fazla ziyaretçi alıyorsanız portal-forum farketmez sunucu almalı ya da kiralamalısınız. Böylelikle cpu-ram gibi sorunlar ortadan kalkar.
Yani tercihim sunucudan yana olurdu. Sonuçta iki sitede iyi hit getirecekse önemli olan altyapısı olur. Ayrıca vbulletini geliştiren ücretli bir ekip varken mybbyi ücretsiz geliştiriyorlar. Bu yüzden vbulletin üstüne daha fazla düşülür. vBulletin daha iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bence portal milyonlarca forum sitesi var ve kolay kolay tutulmuyo kendi kendine konu acarsın portal tarzı güzel bi proje yaparsanız tutulur.
Artax
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Talebe
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fıkırlerınız Icın Tesekkurler Arkadaşlar. Ben Aslında Forum Dusunuyorum Ancak 7.000 Kısılık Forumumda Sureklı cpu Sorunu ve Hata Almamdan Dolayı Pek Sıcak Bakmıyorum Foruma Ote Yandan Portalda Ise Uye Toplama Zor :)