Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki bu konu ticaret konusu değildir. Çünkü amacım karşılık beklemeden Basit PHP de basit sorunlarınıza bakmak. Örnek vermem gerekirse;
- Php ye başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
- Php için gerekli programları kurmam da destek olurmusunuz?
- PHp de form yaptım ama veritabanına kaydetmiyor.
- Php de herşey düzgün gibi gözüküyor ama çalışmıyor.
- Php de yazım hatası var bir türlü bulamadım.
- Php de hesap makinası yapmak istiyorum ne tarz yol izlemeliyim.
- Wampserver kurdum ama çalışmıyor.
- wmaraci kdv hesaplama aracı gibi bir araç yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
- burç scripti veya basit şekilde makale özgünleştirme scripti konusunda yardımcı olabilirimisiniz?
Gibi konularda yeni başlayanlara yardım edebilirim ama kesin sorunu ortadan kaldıracağıma veya sorunsuz bir destek vereceğime dair söz vermem yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ben ilk php ye başladığımda çok fazla yazım yanlışım oluyordu ve bunu herkese soramıyordum. Sağolsun üstümde çok emeği bulunan bir arkadaşım vardı onu neredeyse bunaltacak derecede rahatsız ederim ama o hiç şikayet etmeden yardımcı olurdu. Şimdi bende yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
[SIZE="4"]Tekrar vurgulamak isterim PHP de bilgim orta düzey elinizdeki scripteki hatalarda çok yardımcı olamam sadece yeni başlayanlara yardımcı olabilirim. İsteyen olursa kodları codepen e yükleyebilir ordan bakarım. İsteyen fotoğraf atabilir. İsteyen olursa vaktim oldukça teamviewer den bakabilirim. Herhangi bir ücret talep etmiyorum haberiniz olsun :)
Aşağıdaki sorulara bilgili hocalarımda katkıda bulunursa minnettar kalırım.[/SIZE]