-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Patron.
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Arkadaşlar merhaba şöyle bir sıkıntı var..
Şimdi web sitesi yaptırmak isteyen müşteri bize geldi ve sitesini yaptırmak istedi whatsapda konuşuldu siteye başlandı sitenin yüzde 70’i bittiği zaman ben vazgeçtim bana domainlerimi verin dedi.. kadının domaini isimsoyisimzeytuni.com ve zeytunihanim.com ... bize 1000 tl yollamıştı hem kaporasını istiyo hemde domainlerini.. domainleri biz aldık onun için ama kadın vazgeçti ne olacak şimdi? kadın yok mahkemeye vercem whatsapp kayıtlarımız var konuşmalarımızı savcıya göstercem diyor. Bu durumda türk mahkemesi ne yapabilir fikirlerinize ihtiyacımız var..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
verin gitsin uğraşmaya değmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makina
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sözleşme yok hic birsey yok sadece konusmalarınız var ve arada %70 bitmiş bir site. Mahkemeye versin bi şey cıkmaz bana gore siz parasını iade edin domain leri vermek vermemek size kalmış birsey sonucta parasını sen ödedin parasını verirse domain leri verirsin vermezse dediğim gibi sana kalmış
Devam edeyim aklimda kalmasın 😁
Siteleri ac sitelere satılık domain yaz sonuçta senin senden satın alsın domain leri madem ole yaptı boyle karsılık verebilirsin sirket olmadığı surece domain ler bi dondurma herhangi birsey yapamaz
Ben garanti bankasınla mahkemelik olmuştum domain için domain leri dondurdular mahkeme kararı ile sirket bunyesine aldılar ucrette vermediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O vazgeçtiyse Kapora yanar. Ve verilen kapora geri verilmez. Sözleşme mevcut mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer anlaşma sonrası işi geciktirme yapmışsanız, istenilen tasarımı eksik yapmışsanız, fatura kesmediyseniz, ''biz bunu istedik - siz bunu yaptınız'' gibi konuşma aranızda yaşanmışsa siz suçlu görünürsünüz. Uzlaşmaya gidin derim bence. Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hafız
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam aslında bi ihtimal daha var . Siz ona yöneltin mahkeme hakkınızı . Yani anlaşılan su ki : sizi dolandırma amaçlı yapılmış bu işverme . O yüzden paramı vermezseniz ben sizi dava ederim diyebilirsiniz . Madem o şahıs Whatsapp gorusmelerini delil olarak kullaniyor sizde en baştaki anlaşma yaptığınız yerin ekran fotosunu alın . Çünkü şahsın kendi aklı fikri ve kişisel özgürlükleri ile yapmış olduğu anlaşmalar kabul görmekte . Böylelikle siz de ona dersiniz ki ; hakkımızda **************lık ve maddi tazminat davaları açacağım. Eminim ki işin hallolacaktir hocam .
1 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kapora verilmez birkere, kaporanın amacı zaten bu tür cayma durumlarına karşı alınmasıdır. Madem geri verilecek kapora almanın bir mantığı kalmıyor. Mahkemeden aleyhinize birşey çıkacağını hiç sanmıyorum. Zaten ortada sözleşme yoksa hiç birşey çıkmaz. Kapanır gider bizim mahkemelerde bu konu.
Diğer yandan madem domainleri istiyor, verin domainlerini ama parayı vermem deyin o benim emeğimin kaporası deyin. Kaporayı geri verdikten sonra, almanın bir anlamı yok.
Örneğin bir araba için pazarlıl edersin dersinki ilandan kaldır arabayı, al sana 500 lirada kapora. Daha sonra sen aracı almaktan vaz geçersen kaporan yanar. Alamazsın. Çünkü kaporanın amacı zaten bu gibi cayma durumlarında kaporayı alan kişinin zararını bir nebze olsun gidermek içindir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Düzgünce izah ettiniz mi peki? "Hanımefendi siz hem kaporayı hem de domainleri istiyorsunuz fakat domainleri satın alan benim, dolayısıyla ya kaporadan domain ücretlerini düşüp size kalanı vereceğim ya da domainleri vermeyeceğim." şeklinde ?
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci, Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İşi yaptıran hem vazgeçiyor hemde verdiği kaporayla sizin kendi paranızla aldığınız domainleri istiyor? Yok öyle bi dünya hiç bişeyi vermeyin dava açsa bile kazanan taraf siz olursunuz büyük ihtimalle.
1 kişi bu mesajı beğendi.