rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Bitcoin 1$ a kadar düşse kim sesini çıkarabilir ne yapabilirsiniz ? Parayı cebe indirenler yine bu akıntıyı kuran başlatan kişilerdir. Fiyat tavan yaptığında her biri tüm bitcoinlerini sattı.Şimdi onlar sefa sürerken olan 3 5 kuruşunu yatırım yapma sevdasıyla evinin rizkından yemeyip yatıran bizlere olmuştur. Bu işin Dünya genelinde yasaklanmasi imkansız birşey gibi görünse bile aslında yapılabilir. Devlet kendi parasını bu kadar değerlendiremezken Bitcoin sen kimsin yahu?
Biz Asgari ücrete 200tl zam yapılırken vergilerle kat kat geri ödeyerek büyümedik mi?
Şimdi Bitcoin senden benden ondan bundan topladı Büyükbaşlar sattı sefasını sürüyor. Yine sen ben onların yediğini ödüyoruz. Sanal Devlet...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Klasik bir keriz silkeleme durumu, geçmiş yıllara baktığınız zaman bu durum hemen hemen her sene yaşanmış gözüküyor yükselme konusunda hiç şüphem yok ancak bunun için biraz daha düşmesi gerekiyor grafikçi arkadaşlar bu durumu daha iyi anlar.
Not:Ben size düşecek demiştim diyenleri yükseldiği zaman da görmek isterim !
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Şu haberlerden bıktım artık... Bitcoin'in sonu mu geliyor... İstanbul'a bu hafta kar yağacak... Bi bitmek bilmedi şu haberler :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlık %35 yazdım şuan %40 oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herşey buraya kadar değil.
koca devran bu kadar değil.
sadece para toplama zamanı.
daha da düşebilir. ama gün gelecek tekrar zirve yapacak, emin olabilirsiniz.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Teknik olarak bitcoinin 7000nin altına inmesi İMKANSIZ. Bu işi az çok bilenler ve teknik analizi bilenler bas bas bağırıyor 8000 e inecek diye. Ben de bir çok yerde söyledim bitcoin 7-9k arasını görmeden yükseliş göstermeyecek diye.
Düşüşun nedeni Facebook , Hindistan vs değil. Düşüşun nedeni, davos zirvesi. Devletler ve bankalar kuduruyor bitcoinden vergi alamadıkları için, paraları gittiği için kafayı yiyorlar. Toplanıp bitcoine savaş açtılar resmen.
Size mantıklı geliyor mu Facebook un böyle yasak koyması. Facebook para için yapmayacağı şey olmayan bir firma :) hatta geçen aylarda mark kripto paralar üzerinde çalışıyoruz vs şeklinde açıklama yapmıştı. Bu yasak Davos sonrası onlara verilen bir emirdi.
Bakın buraya yazıyorum bir buçuk en geç iki hafta içerisinde bitcoinde gözle görülür yükseliş yaşayacağız. Unutmayın bitcoin daha öncesinde %85 e kadar düşüş yapmış bir coin . Adet olmuş koymazsam olmaz : YTD
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar şuan hindistanda yasaklandımı net bilgi var mı ?
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence bicoinin degeri cok bile bitcoin yatirimlik degildir anlik satislardan ne kazandin o kardir iki ay once 20000 dolari buldu ve 1 hafta demeden yariya dustu sahsen bitcoin almiyorum eth ondan daha iyi dussede asiri zarar ettirmiyor aksam gece 2 siralarinda ise gitmeden once etc satinaldim geldim bir baktim fazla bir degisiklik yok yariya dahi dusse gerci yariya dusmezde yine kaybetmezsiniz tekrardan cikar tum altcoinlarida etc ile aliyorum. Bitcoin bir iki hafta yukselecegini sanmiyorum.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------