Merhabalar,

Ben durumu size anlatayım da yardımcı olabilecek, yönlendirebilecek arkadaşlardan rica edeceğim.
3 yaşında bir kızım var, komşu kızı da 5 yaşında ve bize sürekli gelir. Tükenmez kalemi alıp oturma grubunun yan dirseklerini ( Suni deri ve beyaz ) üzerine bildiğin harita yapmışlar çizmişler de çizmişler.

Çıkarmak için denediğimiz yöntemler; aseton, süt ve sirke karışımı, aspirin, domestos, cif, limon kolonyası, sıcak su, toz deterjan ne yaptıysak olmadı. İnternette çıkan sonuçlar arasında saf alkol’ü denemedim. Onuda kullananlar yazmış ve olumsuz. Bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini fikredecek biri var mı ?

Ek olarak; Saf alkol de kullanıldı ve olumsuz sonuçlandı. Başka yöntem yada kimyasal üzerinde bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Belki maddeye uygun bir önerisi olur ve çözüm buluruz ki anlaşılan bu dert den sadece ben mağdur değilim. Sorun burada çözülürse eğer arama motorunda aramalar esnasında buraya yönelenler de fayda göreceklerdir.