Aslında bir bakıma harika birşey yapıyorsunuz. Normalde tek bu forumda değil tüm forumlarda Moderatörler biraz "ağır başlı" veya "kendini beğenmiş" olur.
Ama işte "moderatör" sünüz ya, o yüzden biraz garip oluyor. :) 3000 tane hoşgeldin yerine 3000 tane "sorununuzu .....şu...... şekilde çözebilirsiniz" mesajınız olsa belki Türk internet sektörüne daha fazla katkınız olur.
Tabi ben burdan bakınca hiçbirşey göremiyorum. Belki vaktiniz yoktur v.s v.s (benim gibi )
Ama işte "moderatör" sünüz ya, o yüzden biraz garip oluyor. :) 3000 tane hoşgeldin yerine 3000 tane "sorununuzu .....şu...... şekilde çözebilirsiniz" mesajınız olsa belki Türk internet sektörüne daha fazla katkınız olur.
Tabi ben burdan bakınca hiçbirşey göremiyorum. Belki vaktiniz yoktur v.s v.s (benim gibi )
Teşekkürler.
Bizlerde bulunan "Moderatör" rütbesinin sadece belli başlı yetkiler dışında bize "ek birşey" katmadığını kanıtlamak amacımız. Biz de bir wmaracı üyesiyiz :) Ayrıca tanışma bölümüne yazılanlar mesaj sayısını arttırmıyor, @Psycho'nun da dediği gibi.
Zaten o dediğiniz olaya ben şahsen karşıyım. Yani bir kişi sırf moderatör diye "fazlasıyla" ağır olmamalı. Tüm forumlarda olabilir ancak burası farklıdır :) Bir diğer amacımız ise bu farkı gösterebilmek zaten.
Aslında bu mesajınızdan pek bir anlam çıkaramadım. Bir olumlu birşey söylemişsiniz, ardından da eleştri yapmışsınız :D İyi mi anlamalıyız, kötü mü?