Merhaba sevgili Wmaracı üyeleri, web işlerinden hiç bıktığınız oluyor mu? Yeter artık! Burama kadar geldi, uğraşmak istemiyorum dediğiniz anlar oluyor mu? Bu sorular bana sorulduğunda -evet çok oluyor cevabını veriyorum.
Hangi projeye el atsam hepsinde de batıyorum... 2005 yılında aldık ilk alan adımızı, o dönemde o alan adını aldığımız da ne kadar mutluyduk, ne kadar heyecanlıydık bunu eminim sizde yaşamışınızdır. Ama gel gelelim yeri geliyor bazen "aldığım güne lanet ediyorum." Ciddi derecede bir hastalık bu iş, psikolojik bir rahatsızlık diyebilirim. Alan adı almadan, aldıktan sonra kurmadan yapamıyoruz. Biliyoruz tutmayacağını ama yinede kuruyoruz.
Geçenlerde çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm bir adamla sohbet ediyorum. Kendisi de web işleriyle uğraşır. Ayda çok ama çok nadir süper loto oynarız, hani tutsa ne yaparız dediğimiz de kendimize (normal insanlar; villada oturur, en lüks arabaya biner, lüks yaşam sürer kısacası) biz ne yaparız diyoruz? Bir website kurarız ve tutması için uğraşırız diyoruz. Peki bu rahatsızlık değildir de nedir? Düşünsenize örneğin; 10 milyon TL paranız var ve sırf girdiğim bir proje tutsun diye çabalıyorsunuz. Ama işte 10 milyon tl paramız olmasada bir umut içerisine girip ya tutarsa diye uğraşıyoruz.
Siz değerli üyelere soruyorum, peki sizinde gerçekten bıkıyorum dediğiniz anlar oluyor mu?