Hocam ben 17-18k üstü bekliyorum siz 10k zor görür diyorsunuz bu düşüş çok normal her hızlı yükselişin bir düşüşü olması gerekir geçmiş yılların grafiklerine baktığınız zaman ne demek istediğimi daha rahat anlayacaksınız.
Amerikada bulunanlar tum bitcoinlari sattilar amerika eskisi gibi yasagi kaldirirsa belki dediginiz gibi olur sonucta satinalan olmayinca yukselmesi biraz zor ben daha once etoro sitesinde alim satim yapiyordum o sitede kimin ne aldigini gorebiliyorsun cogu kisilere baktim hepside elindeki btc leri zararina sattilar.
Amerikada bulunanlar tum bitcoinlari sattilar amerika eskisi gibi yasagi kaldirirsa belki dediginiz gibi olur sonucta satinalan olmayinca yukselmesi biraz zor ben daha once etoro sitesinde alim satim yapiyordum o sitede kimin ne aldigini gorebiliyorsun cogu kisilere baktim hepside elindeki btc leri zararina sattilar.
kripto paraları sadece abd mi etkiliyor ? yanlış düşünüyorsunuz, bunun tek sebebi abd değil.Ayrıca tüm BTC'lerini sattılar diyorsunuz kripto paraya yasak konmadıki sadece "kredi kartı" ile alımlara yasak kondu şahsen ben henüz kredi kartı ile coin almadım herhangi bir hesap kartı ile alınıyor.Zaten kripto para ile ilgilenen insan hemen satayım da daha az zarar edeyim demez, hiç araştırma yapmadan yükselen coin'e yatırım yapan insanlar zarar eder zaten bu düşüş onları süpürmek için daha sonrasında yüklü bir miktar alım ile hızlı bir yükselişe geçecektir.
Grafiklere baktığımız zaman mart'a kadar sallantı olsa da mart sonrasında çıkış bekleniyor .