-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Daha çok seo yu kime , neye göre , hangi alana yaptırdıgınız önemli. Tema güzel konulara baktım cazip, domainde o keza. Site yeniyse sabırlı olmak gerke tabi orası da ayrı bir dünya... :(
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
KAtılmıyorum. Çok aşırı kısa bir hikayemi anlatayım.
1 sitem vardı 1 yıl uğraştım özgün yazılar ,seolar , yazarcafeler vb ya 200-300ö özgün yazı vs... 1 yılda ettiiğim hit 150ydi maksimum. Yemin ederim abartmıyorum proje ile beraber 2000 TL ye sattım. Arkadaşımdı alan kşi... aldı domain yeniledi öylece bıraktı. yönetim %100 bende devam ediyordu analiystic, panel vs. bendeyken de birde 300 -400 yorum bile gelmişti onayladım. sattıktan 5 ay sonra baktım 6000+ yorum var onay bekleyen, tek bir yazı dahi girilmemiş. analiystic e bir baktım 5.-10 k aralıgında site. inanamadım. 2. yıl bu 1 ay içerisinde ayda 5-10 k hiti mevcut halen 1 yazı bile girmedi . 2 ye sattıgım siteyi 4 bine alayım diye teklifte bulundsum ki bütçem oydu istersen 10 k ver satmıyorum deid bana :) Bu işler hiç belli olmaz. sakın ama sakın umutsuızluga kapılmayın derim ben. Bu benim en çok feyz alacağım olaylarımdan anılarımdan biridir. Lütfen sabırlı olun. SAbırla yapmaya, özgün olmaya ve sitenizi sevmeye devam edin.. Yazarcafe üyeliğiniz yoksa yazı gönderin üyelik açın, soasyal medyada tanıtın imlemeler yapın. instagram facebook vs. forumlard tanıtın. Yapılacak onlarca şey var. Ama hemen yılmak yanlış. Yenilik mi arıyorsunuz ? tema değiştirin... sitenizi seveceğiniz ir şekle sokun. ne bileyimyani.. O gemi birgün gelecek... :)) İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siz bir yanlış yapmıyorsunuz aslında... Bu konuyla ilgili bir yazı yazacağım yakında, profilimi takipte kalın.