-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detayli pm atarsaniz bendr projeye dahil olabilir bilgisayar muhendisi ogrencisiyim kendime proje ariyordum 😂
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
ne yapabilirim bilmiyorum ama elimden geldiği ve vaktim oldukça yardım edebilirim.
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Riskli bir proje. Neden derseniz adam sevmediği yada düşmanını karalamak için böyle bir şey yapabilir. Ve pekala kolayca sahte yazışma düzenleyip alın size kanıt şeklinde sunabilir. Ve bunun neticesinde olmadık şey değil hepimiz insanız birimizin gözünden kaçıp masum bir kişiyi kara listeye aldığınızda ne olacak? Benim öyle bir şey başıma gelseydi emin olun yüklü miktarsa site sahiplerine tazminat davası açardım. İtibarımı ve ticaretimi zedelediler diye.
Çünkü hedef kitle şirketler değil ki onlara anında ulaşabilelim yada söz hakkına sahip olabilelim. Tamamen bireyler üzerine. Dersen kardeşim biz yazdık sen yoktun araştırdık geri dönüş yapmadın da diyemeyiz. Adam '' Sanane kardeşim? Sen mahkeme misin? Öyle bir yetkin var mı? Yada ben sana hesap vermek zorunda mıyım?'' derse ne yapacaksınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paylaşacağınız url ler ************** ve virüslü olacak. Sitenize zararı olmasın.
mudurnugundem.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
L** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani. Bizim insanimiz " telefonunuzda virus var hemn temizleyin" bannerlerine tiklayan insanlar.
Sizin düşündüğünüz sistem yanlış anlamadıysam dmoz'un tersi gibi birşey olacak sanırım.Yada şikayet var tarzı.
mudurnugundem.com