Yerli merli değil kendinizi kandırmayın

Yabancı firmadan bir ton şey satın alınmış. Leş

Bunu tvlerde cahil kitleyi etkilemek icin %100 diye yaymalari baska bir rezillik. Zerre umudum yok. Stabil olmayacak o kesin zaten. İsminde bile hayır yok pttmessenger nedir ya. Jenerik bir isim bulur insan apar topar secim öncesi artistik yapmak icin cikarilmis bir uygulama. Altyapisi saglam degil yerli değil nerden tutsan elde kaliyor.

İnsanları fişlemek icin geliştirmişlerdir, muhaliflerin konusmasina kadar göz atarlar yapmayacak kurum değil. Kozmik odaya terörist sokan telefondan insan izler. Yancı yandaş vs.. değilseniz kullanmanizi tavsiye etmiyorum.

Milyonlarca liraya yerli dandik arama motoru yaptik diye insan gazlayan kişiler şimdi de wpye rakip olarak dandik bir uygulama cikariyorlar. Uctan uca sifreleme yapan wp yerine bunu kullanmak akıl işi değil.

YAPSA ELEŞTİRİYORSUN YAPMASA ELESTİRİYORSUN DİYEN KİTLEYE BU SÖZÜM DE

Insanları mal yerine koymasın kimse en azından %50yi. %100 ne demek onu öğrensinler sonra tvlerde konussunlar. Tahtaya yazi yazmayan adam tvlerde yazilim hakkinda kulaktan dolma bilgilerle konusuyor. Böyle yapacaklarsa yapmasinlar daha iyi. Insan akliyla dalga gecmesinler yeter artık

Geliyoo.com vardi noldu sahi??? 5 10 milyon tl harcamişlar nereye gitti o para geliri ne oldu? Kaç kisi kullaniyor

Zarar zarar zarar.

Bu da bizim cebimizden cikacak.