-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben epeyden beri blogumda kullaniyorum ve cok memnumum biraz ufak tefek eklemelerde yaptim.Ellerine saglik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizin bilginiz benden fazla,benim yaptigim duzenlemeler,son yorumlar,Yorum bolumu,sosyal paylasma butonlari,rastgele yazilar gibi eklentiler ekledim.Belki bunlari ekleyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
acaba bu tasarım seo uyumlumu ?
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bu tema gerçekten çok iyi bir tema, daha önceden de kullanmıştım. Sade, kaliteli, sıradan temaların aksine renk uyumları, sadeliği ve kalitesi ile her zaman bloglarda yerini alacak temalardan. Sağolasın Hit Adam.
Belki bir video köşesi, son yorumlar eklentisi eklenebilir. Birde belki de menülere açılır menü eklenebilir. Ayrıca bu yazıyı x kişi okudu diye bir eklenti olsa ama blogger'da zor galiba hocam.
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ya temayı bir kurup bakayım dedim ama keşke yapmasaydım, şablonlara dönemiyorum,ortada blogger simgesi siyah bir ekrana denk geliyorum.
Ek Olarak: şimdi düzeltebildim temamı.Ya virüs buldu kullandığım nod 32, belki de sorun bendedir.Ama şöyle bir baktım şablonlardan da, bu kadar iframe kodu olması normal mi bir tema için?
cografyahane.com