metinoz adlı üyeden alıntı
Hocam bir soruda ben sorayım amerikaya hitap eden bir sitenin türkiyedeki sunucusa barınmasının seoya olumsuz etkisi var mıdır varsa cloudflare kurarak bu sorunu çözmüş olurmuyum cloudflare ı önerirmisiniz ?
Olumsuz bir etkisi olmayabilir ama yurt dışı lokasyonu olması daha iyidir kanımca :). Benim de yabancı bir sitem var tr de değil özellikle yurt dışında barındırıyorum.
ocu355 adlı üyeden alıntı
Hocam Merhaba, wordpress tabanlı bir sitemde woocommerce kullanmaktayım eklenti olarak fakat ürün sayfalarını kategori olarak değil de sayfa olarak linklendirdim menülerde, sizce bunu kategori linkiyle değiştirmeli miyim ? Bir de All in One Seo ile Yoast kullanıyorum ikisinden bir tanesini silersem sıralamam düşücek diye silmiyorum ne yapmalıyım ? Teşekkürler :)
Kategoriler sürekli güncellenmeyecekse yaptığınız doğru. Eğer sürekli güncellenecekse kategori olarak değiştirmekte fayda var. Ben Yoast kullanıyorum. All in seo ya pek alışamadım :).
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam
Bu Konumdasite hızlandırma için öneri almak istiyorum sonradan yanlış birşey yapmayayım. Konu çok uzun olduğundan buraya yazmak istemedim. Yardım etse etse siz edebilirsiniz diye düşündüm. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Selamlar hocam. Siz zaten kendi konunuza cevap vermişsiniz :).
Bloggerdan resimleri komple silsem resimelrin boyutunu küçültüp google drive ekleyip oradan url ile siteme eklesem yararı olur mu veya herhangi bir sorun çıkar mı?
resimleri silmenize gerek yok.
Sosyal medya yerini başka blogger açıp oradan frame ile çekmeyi planlıyorum sizce bunun faydası olur mu?
İframe ile çektirmeyin google bunu hoş karşılamıyor.
Aşağıdaki kategoriler ve popüler yayınlar kısmı gereksiz mi?
Menu kısmındaki Son yazılar kısmı fazlalık mı?
Son yazılar kısmı fazlalık değil popüler yayınlarda öyle :).