Laptop ihtiyacım var. Önceliğim mobilite ancak bazı programlar kullandığım için işlemciden ve ekran kartından da vazgeçemiyorum.
Bir kaç model buldum ancak bu modeller hakkında hiç deneyimim yok ve forumlarda çok farklı sorunlardan bahsedilmiş.
Aslında 13 inch olan modellere bakıyorum ama istediğim özelliklerin çoğunu barındırıyor olması ile ilk secenek
Mi notebook pro indirim koduyla 4300 civarına geliyor. Ancak Gearbest yani çinden gelecek sıkıntı olurmu fiyat artarmı bilmiyorum.
13 inch olarak aynı markanın modelleri var ancak i5 ve 7. nesil
13 inch olan modelin 8. nesil 8550u 8gb ram 256ssd mx150'li versiyonu çinde satışta ama gearbestte felan bulamadım. Aslında bulsam tam aklımdaki diyebilirim.
Meraklısı için link http://www.mi.com/mibookair-13/specs/
Bu istediğime neredeyse eş değer özelliklerde Hp'in laptopu varmıs ama hp'yi herkes çok kötülemis emin olamadım.
Hp modelide burada.
Toparlamam gerekirse.
8. nesil 8550u yada buna yakın güçte 7. nesil işlemci. En azından mx150, gtx 1030 gücünde ekran kartı ve sadece ssd olan laptop bakıyorum. 4xxx fiyatlarında.
Bilgisayarda amaç mobilite ama autocad, sap2000, Premiere pro gibi programlarda da beni üzmesin istiyorum.