Marker adlı üyeden alıntı

Arkadaşım bu savunmandan bir çıkar mı gözetiyorsun ? Hiç bir şey yapamazsın. Adamlar üstüne üstlük sana dava açarlar. Elbet usulsüz olarak yasalara uymayan ufakta olsa birşeyini bulurlar. Mesela kullandığın göseller telif haklarından sana bi şekilde giydirirler. En basiti bu. Üstünde durma böyle şeylerin.

Ciddi emek hırsızlığıdır bu rica manasında bir mail attım. Kaynak ekleme konusunda.

cihaneken adlı üyeden alıntı

dmca kullanıyor olsanız bu tür sorunları çözebilirdiniz fakat şu durumda yapılacak hiç birşey yok. Her zaman yaptıkları birşey bu. Adı üstündw zaten haber sitesi. Başkalarından bulduğu şeyleri haber gibi yayınlayacak.

Malesef ki

UNKEF adlı üyeden alıntı

İçerikleri daha önce bir yere tanıtıp, daha sonra kendi sitemize girebileceğimiz, uluslararası veya ülkemiz genelinde içerik kaydedip yasal olarak tescilleyebilecek bir kuruluş yok mudur? Söylediğim çapta bir kuruluş olsa mükemmel olmaz mı? Yıllık veya aylık ücreti ya da içerik başına ücreti ne ise seve seve veririz.


Böyle bir durum olsa güzel olurdu.

Yazılan yazıların kopyalanması izinsiz kaynak gösterilmeden yayınlanması ciddi bir emek hırsızlığıdır. Google' ında 5 gün önce yazılan yazıyı başkası tarafından dün yeniden yazılmasına göz yumup bizi arkaya atıp haber sitesini öne çıkarmış. :) Cidden güzel algoritmaları var.